Нелко Коларов, режисьорът Христо Димитров, Звезди и др. също отпадат от "Rockin Bulgaria"

29 авг 2017, 20:45 ч. 2585 / 10 4
пред./следв.

   Когато в ранния следобед на днешния ден публикувахме материала "Какво (не) се случва около проекта "Rockin Buglaria"?" не очаквахме да има продължение на историята толкова скоро.

   То дойде в 19:30 ч. в новинарската емисия на "БНТ 2". Част от нея бе посветена на ставащия все по-хипотетичен концерт на 22 септември на стадион "Васил Левски". Може да гледате предаването на този адрес, като прескочите на 8:20 мин. от видеото.

   Освен отказалите се участници, за които ви съобщихме по-рано днес, още хора - и от организаторите, и от музикантите отпадат - всички по една и съща причина - неизпълнение на договор/договорености като липса на авансово плащане и др. Оттеглят се музикалният директор Нелко Коларов и режисьорът, познат от ансамбъл "Българе", Христо Димитров. В телефонно включване Звезди от АХАТ също потвърди, че няма да участва. Без режисьор вероятно директно отпадат и обещаните танцови спектакли с различна хореография и костюми за всяка песен. Ако има на кого, отново ще зададем въпроса дали проектобюджетът на такова грандиозно събитие не е по-голям от евентуалните приходи. И, ако заставаш зад благотворителна кауза, не е ли по-добре директно да дариш тези пари на нуждаещите се. 

   Да се върнем на конкретната тема. От Българска национална телевизия са осъществили телефонна връзка със собственика на VIP Service Management "Нощни ангели" Иван Алексиев, който първоначално се е съгласил, а в последствие отказва участие в предаването "по съвет на юристите на "Rockin Bulgaria". Отново бе направена препратка към нова пресконференция на 18 септември.

   Същевременно продажбата на билети (с цени около и над 100 лв.) продължава, а изглежда че числото изпълнители, което е още далеч от 100, започва главоломно да намалява. Какво ще (няма да) се случи в оставащите 25 дни, ще разберем скоро.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MrUncleslayer 30.08.2017 11:27:22 отговори + 1 1
Мила родна картинка... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бг шоубизнес 30.08.2017 10:19:15 отговори + 5 1
Не разбирам как изобщо първоначално са се вързали. Уж с години са в тези среди, не се ли научиха кога едно нещо е въздух под налягане? Не се ли научиха да проучват кой-какво-защо, преди да подписват каквито и да е договори? Докато има музиканти, които да им се връзват, ще има и измамници, които да си въртят далаверите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Замислен 29.08.2017 21:25:48 отговори + 12 1
Каква е целта на цялата тази бутафория и всички подобни на нея...не знам...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

грис халва 30.08.2017 04:48:57 + 8 1
Е как каква? Едни хора да вземат едни пари и да изчезнат с тях. И тези хора не са музикантите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".