KAMELOT с видеообръщение към българските фенове

7 май 2018, 18:53 ч. 1079 / 4 2
пред./следв.

   Фронтменът на американските пауър/симфометъли KAMELOT Tommy Karevik записа специално видеообръщание към българските фенове по повод участието на бандата на първото издание на фестивала "Varna Mega Rock" на 18 август. Може да го гледате по-долу.

   Събитието ще се състои на 18 и 19 август на пристанище "Варна", като големите хедлайнъри са NIGHTWISH, а освен тях ще участват APOCALYPTICA, Glenn Hughes с Б.Т.Р. и др. Билетите за фестивала са в продажба в мрежата на "Eventin" (поръчай онлайн).

 

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Клоун 7.05.2018 21:39:25 отговори + 4 15
Хубава група, скапан фестивал! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 7.05.2018 22:35:28 + 15 2
Фестивала още не се е състоял. Какво му е скапаното? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".