Коледен концерт на "Радио 1" с Chris Norman на 5 декември в София

15 ное 2010, 18:43 ч. 346 / 2 1
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   "Радио 1" - радиото, което пуска само класически хитове, ще направи и Коледата класическа! На 5 декември в Зала 1 на НДК за коледен концерт по покана на радиото идва Chris Norman - емблематичният вокалист на английската рок група SMOKIE! Британският певец, популярен както с песните на SMOKIE, така и със силните си солови парчета, ще изпее на живо за слушателите на "Радио 1": "“If You Think You Know How to Love Me", "Don't Play Your Rock 'N Roll to Me", "Oh, Carol", "Living Next Door to Alice", "Stumblin' In", "Midnight Lady", "Rock Away Your Teardrops" и още много хитове. Публиката в зала 1 на НДК ще стане свидетел на повече от 30 години музикална история с класически рок хитове в оригиналните и в акустичните им версии. За публиката Chris Norman е най-вече незабравимият глас на групата си SMOKIE. Запознали се още като деца, тримата с Алън Силсън и Тери Атли, придобиват световна известност в периода 1975 г. – 1982 г. Всеки един от техните сингли достига първите позиции в музикалните класации, а наградите им са десетки! Когато през 1982 г. групата се разпада, Chris записва и първия си соло проект - "Rock Away Your Teardrops". Следва сингълът "Midnight Lady", специално написан за певеца от небезизвестния немски продуцент Дитер Болен (Modern Talking), който става платинен в цяла Европа. Успехът му продължава неспирно и до 1998 г. записва цели осем албума. От 1994 г. до сега Chris Norman изпълнява хитовете си от времето си със SMOKIE с личния си бенд, с който идва и в Зала 1, НДК на 5 декември.

   Слушайте "Радио 1" за много от незабравимите хитове на Chris Norman, както и за ефирните игри, които могат да ви донесат безплатни покани за коледното събитие на сезона.
   Класическият коледен концерт на "Радио 1" и Chris Norman на 5 декември е с начален час 19:00, а билетите за него вече са в продажба в мрежите на Ticketpro.bg и на касата на НДК. Събитието се осъществява с подкрепата на Застрахователно АД "Виктория".

още за:

Chris NormanRadio 1


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


оиуъ 4.12.2010 20:19:13 отговори + 0 0
ухъуу Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".