MIRY (Мирян Костадинов) с дебютен видеоклип и авторски сингъл

14 дек 2015, 15:26 ч. 2353 / 5 6
пред./следв.

   MIRY (Мирян Костадинов) е готов с дебютното си видео към сингъла "I Won't Pray". Клипът е дело на "Clamer Design Studio", режисьор и главен концептуалист е Благослав Николов, а оператор - Крум Родригез. Екипът реализира страхотната идея на режисьора като създава видеоклип, който успява да улови до последната частица всяка емоция, която MIRY изпитва, докато твори парчето. В постановката по заснемането му партнира красивият модел Павлина Енева. Само няколко дни след излизането си "I Won't Pray" достига над 20 000 гледания в "YouTube".

   Музиката и текстът са на Мирян, а песента е "лична и емоционална". Самият той споделя: "Парчето изразява една от най-познатите и същевременно неприятни емоции - несподелената любов. Започнах да пиша песента, воден от това чувство, но я завърших, когато вече бях преминал през най-лошите стадии на раздялата. Това е именно моментът, в който човек осъзнава, че всъщност не настъпва краят на света и има много неща, за които си струва да живеем и да бъдем щастливи. Всеки един от нас е преживявал нещо подобно и всеки един от нас е трябвало да се научи как да живее със загубата на близък човек. Научаваме се как да слепим обратно парченцата от любовта си и макар вече изгубили невинноста си, винаги намираме начин да я отдадем отново към нещо или някой в надеждата никога да не ни се налага да усещаме болка".

   Мирян Костадинов е през 1992 г. в град Севлиево. Завършва "Изящно изкуство и дизайн" с отличен успех в Англия. Започва да се занимава с музика на 18 години като пее и свири на акустична китара. Излиза да свири на улицата и събира много добри оценки от публиката и това му дава вярата, че трябва да се развива в тази посока. Участник е в музикалния формат "X Factor", където става любимец на голяма част от зрителите и набира популярност. Не спира да свири по фестивали и да изнася концерти. През 2015 г. отбелязва много успешно участие на Международния фестивал на поп и джаз музиката в Сеул. През същата година става част от музикалния лейбъл "Homeovoxmusic". Предстои му турне из страната, на което ще представи своето дебютно видео, както и новите си авторски парчета.

 

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


LoL 15.12.2015 01:05:37 отговори + 5 3
Някъв лигльо опетняващ истинското име на рока се мисли за талантлив същия като Jeremy. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mims 15.12.2015 14:54:47 + 2 2
A ти за какъв се мислиш с тия гръмки изказвания, какво име опетнява..момчето е направило своя авторска песен...и в този сайт са решили да я споделят ...това, че на теб не ти харесва си е твое мнение...ми имаите малко уважение... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 14.12.2015 18:10:35 отговори + 10 5
Що за триумф на транссексуализма е това!? В песни на Преслава има повече рок! Маркирайте си рекламните новини, подлъгах се да цъкна като видях непознато име, а то някав мюзик айдъл измазан! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Beautiful_mind 15.12.2015 15:17:08 + 5 5
Толкова и ти разбира на тебе главата от рок... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 15.12.2015 22:59:11 + 1 5
Извинявсй, ама познаваме ли се да ми казваш колко и от какво разбирам? На каква база го твърдиш така уверено с твойте 14 момичешки години? Защото това НЕ Е РОК. Залягай си над уроците не се подлъгвай от такива продуктчета. Утре ще прави дует с Миро и тръгва по пързалката Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Beautiful_mind 16.12.2015 10:26:04 + 2 0
Гениалното ти умозаключение, че в песните на Преслава имало повече рок, "леко" ми загатна точно колко разбираш от тази музика. Слушай си тогава "рока" на Преслава и не се изказвай за музика, която очевидно не можеш нито да възприемеш, нито да оцениш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".