MIRY (Мирян Костадинов) "срещу демоните си" с ново видео

22 мар 2018, 14:03 ч. 1698 / 3 10
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Мирян Костадинов – MIRY се изправя срещу вътрешните си демони в новата си песен Inner Demons и видеото към нея.

Един от най-обещаващите български рок музиканти пише парчето, докато следва "Изящно изкуство и дизайн" в Англия. Там той чува за популярно сред британските музиканти предизвикателство: всеки ден да пише по една песен, независимо колко е тривиална или оригинална. Решава да опита и негова приятелка му дава темата за първото парче: вътрешни демони. Само за няколко часа се раждат музиката и текстът на Inner Demons.

Парчето е много лично и е за борбата с личните предубеждения, които често са препятствие по пътя към щастието. “Ние не вярваме, че притежаваме необходимите качествата за успех, а всъщност всеки един от нас има капацитета да постигне всичко, за което мечтае. Ключовото е да има вяра в собствените си сили, да предизвика себе си и да скъса с предубежденията си. Промяната е вътре в нас”, допълва MIRY.

Видеото на „Inner Demons” засилва с много огън метафорите в текста. Екипът зад клипа са близки приятели на Мирян, водени от режисьора Свилен Славов. Самото парче е мискирано и мастерирано от Виктор Добрев. Именно с този екип MIRY прави и първите си стъпки в музиката.

„Inner Demons” е тук: 

 

„Inner Demons” e естественото продължение в музикалната кариера на MIRY, след дебютния му сингъл "I Won't Pray“ и последвалите го рок-хитове "You Already Know" и „Blood Money”. Музикалното му развитие започва от студентските години във Великобритания, където той осъществява няколко участия в лондонски клубове, както и на фестивали за поп и рок музика в Шефийлд, Лийдс и Хъдърсфийлд. Интересно е, че по време на следването си, MIRY често се изявява и като уличен музикант, защото вярва, че случайната тълпа е най-суровият и безпристрастен критик - “Ако тя те хареса, значи си на прав път”, уверен е той. Именно хората от улицата го насърчават да повярва , че творчеството му заслужава да бъде чуто.

От 2017-а Miry свири с Пит Борисов – соло китара, барабаниста Владимир Иванов и басиста Димитър Сираков. Четиримата се готвят за серия концерти и през тази година и тепърва предстои участията им да бъдат обявени.

 



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


шшш 26.03.2018 14:43:40 отговори + 1 0
Този Майри или Мири се произнася? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cornhusker 23.03.2018 09:30:14 отговори + 3 0
Мен не кефи, че свири с Пит Борисов - хахахаха, аман от чуждопоклонници, които ги е срам от това кои са, от къде са, и че се казват Пешо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дядо рок 22.03.2018 20:04:41 отговори + 4 0
Пълен срам и позор за БРИТАНСКАТА ИМПЕРИЯ създала рок и метъл-индустрията.Тотално и банално менте.Абсолютен майтап е това.Не е сериозно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бен Хур 22.03.2018 19:50:08 отговори + 2 1
За това ли умряха Ди Майо и Рос Да Бос? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SiXXX 22.03.2018 18:16:34 отговори + 6 0
Nickelback wannabe... Развитието на техниката наложи една ужасна тенденция всеки да се прави на музикант. Слаба песен. А за пича, да се откаже на време. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ванката 22.03.2018 17:23:50 отговори + 5 0
Значи песента е невероятен кавър на Nickelback, а сцените прогресират като в индииски сериал. Много ми хареса участието на бутилка шуменско във видеото. 10/10 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funeral frog 22.03.2018 17:16:08 отговори + 2 0
Яко парче от Nickelback! m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 22.03.2018 14:52:11 отговори + 8 0
Тоя ми идва прекалено "трю"... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 22.03.2018 14:33:08 отговори + 4 0
Много зле. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 22.03.2018 14:19:35 отговори + 8 0
Уат?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".