Режат косата на Мирян Костадинов със сатър в новото видео на MIRY

27 ное 2018, 09:53 ч. 1021 / 3 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Мирян Костадинов и група MIRY пресъздават най-тъмните човешки кошмари в новото си видео. Nightmare е най-мащабният, но и най-предизвикателният авторски проект на групата, като за пореден път музиката и текстът са на талантливия им фронтмен – Мирян.

Парчето е издържано в най-добрите традиции на дарк инди рока. Видеото към „Nightmare” е за най-страшните кошмари, с които се сблъскват хората в реалния живот: лудостта, удавянето, борбата за живот и оцеляването в екстремни ситуации.

„Nightmare” можете да гледате тук:
 

Видеото към сингъла е заснето за 5 снимачни дни на различни локации, а в неговото създаване са замесени талантливи музиканти, танцьори и актьори. За да се пресъздаде преминаването на MIRY през най-тъмните човешки кошмари и освобождаването му от страха, в снимачния процес се включват актрисите Веселина Михалкова и Гергана Арнаудова (в ролите на медицинските сестри). В продукцията участват и балерините от Varna Dance Theatre, както и над 2000 живи щурци, с които Мирян си партнира в една от сцените.

Клипът към „Nightmare” е дело на Виктoр Добрев и Свилен Славов, които в сътрудничество с Мирян са креативният млад екип, стоящ зад сценария, режисурата, заснемането и монтажа на продукцията. Аудиото на песента е записано в студио Renew Sound и е миксирано от Янко Генов в Ирландия.

Финалният саундмиксинг на песента е направен от Джо Лапорта (Sterling Sound) – един от най-търсените професионалисти в световната рок и поп музика. Носител на награда „Грами“ за своята работа по албума на Дейвид Бауи „Blackstar” (2017). Джо Лапорта е

работил с едни от най-изявените световни артисти, между които: The Weeknd, Foo Fighters, Imagine Dragons, Vampire Weekend, Big Sean, The Killers , Бон Джоуви, Армин Ван Бюрен, Тиесто и т.н. С “Nightmare” до тях се нарежда и талантливият Мирян Костаднов и група MIRY.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tutur 27.11.2018 23:26:49 отговори + 1 1
Tрижди талантливо голямо нищо... Ма може и да не разбирам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 27.11.2018 14:22:38 отговори + 14 1
От една страна, амбицията в това парче и в клипа доста ме кефи, от друга - пичове, хайде научете английския, щом ще пишете и пеете на него, че нито произношението е добро, нито текстът като текст става. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 27.11.2018 14:32:17 + 13 1
И другото - на три места в пресрелийза е написано колко са талантливи музикантите. Разбирам високо самочувствие, обаче така звучи все едно няма кой да ви похвали, та си го правите сами. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 27.11.2018 12:37:11 отговори + 8 1
О, суит Джизъс.... Но кураж сърце, пак ше му порасне... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".