THE WAX ROAD от Молдова и MIRY с концерт в София на 15 ноември

20 окт 2019, 10:05 ч. 540 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Изгасете светлините, дръпнете завесата, отворете си по бира и се пригответе за танци – дами и господа, The Wax Road идват! Турнето им се казва „21st Century Drama” в чест на прекрасните времена, в които живеем - когато човечеството е на крачкa от самоунищожение, заради прекалено голямото его на някои хора.

За концерта си в България, те намират подкрепата на група MIRY, и вещаят една незабравима и наелектризираща вечер. Нека се обединим, да вдигнем шум, да си прекараме добре, защото това е Rock & roll-ът!

Врати: 20:00
Начало: 21:00
Вход: 10 BGN

The Wax Road е рок банда от Република Молдова, основана през Декември 2013-та. Дебютният им албум „Rambler in the Dark” излезе 3 години по-късно – през Декември 2016-та, а съвсем скоро издадоха и няколко нови сингъла от предстоящия си втори албум.

MIRY е алтернативна рок група, водена от Мирян Костадинов - вокалистът, китаристът, композиторът и текстописецът зад MIRY. Групата поставя своите основи в София през 2016 година, с допълнението на талантите на Пит Борисов (соло китара), Свилен Ивов (бас китара), Антони Трандев (барабани) и днес утвърждава своето място като една от най-популярните млади рок групи на България.

Ударен и наелектризиращ, стилът на MIRY е хард рок основа с елементи на гръндж и рокендрол, а музиката им напомня на групи като Foo Fighters, Kaleo, Highly Suspect и Royal Blood.

Познати с техните могъщи и енергични живи изпълнения, MIRY е търсена група, свирила на международни фестивали като Hills of Rock, Hotalich Rock Fest, Cheonggyecheon Festival Seoul, a през 2019 стават хедлайнери на фестивалите Craft Beer Fest и Radio Park Fest. Групата е споделяла сцена с имена като P.I.F., ФСБ, Ахат, Jeremy?, Остава и Planet of Zeus.

 

още за:

MiryThe Wax Road


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".