Miry с видеоклип към кавъра на IMAGINE DRAGONS "Believer"

24 окт 2018, 19:00 ч. 623 / 6 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Приятели, представям ви с най-голяма гордост нашият нов проект. Видео-сингъл-кавър парчето Believer (по оригинал на Imagine Dragons).

Изключително съм щастлив, че този път записахме на живо изцяло абсолютно всички инструменти с бенда (Пит Борисов - соло китара, Димитър Сираков - бас китара и Владимир Иванов - барабани), в едно от най-добрите студиа в България - Renewsound. Лични благодарности и към Живко Даскалов и Михаил Русев за прекрасното отношение и прекрасната работа.
Обработката на звука, микса и мастъра бяха отново дело на Viktor Dobrev.

Заслугата за идеята на видеото, както и режисьор на клипа е Svilen Slavov, който заедно в екип с Viktor Dobrev осъществиха една на пръв поглед налудничава концепция, да стане реалност в кино формат. Благодаря лично на Ivan Kubakov и Теодора Ефтимова, които бяха връзката със старческият дом, от който намерихме главните действащи лица. Не мога да повярвам, че имахме честта да работим с толкова прекрасни, мили и интелигентни хора и то всички на възраст над 85 години.

Искам да благодаря на Boyan Dimitrov Keremidchiev, и Hostel Musala Varnaи целият им екип, за това, че бяха прекрасни домакини по време на снимките, и за това, че ни позволиха да снимаме в една от най-култовите сгради в центъра на Варна (на арх. Дабко Дабков). Благодарим на Bar Brand и Елица Пипилота Сашева, както и на Rubik Art Center и Niko Boychev за всичко, което направиха за нас. Благодарим и на Ретромаг Варна за елементите от декора, които накараха мястото да оживее.

Мога да разкрия, че съвсем скоро ще издадем още нови записи от групата, та следете страницата Miry и бъдете нащрек.

 

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пффф 25.10.2018 11:26:03 отговори + 3 1
От такъв як оригинал да направиш... туй?
И за това си трябва талант, спор няма.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бивш дон Жуан 25.10.2018 04:43:10 отговори + 4 1
Не знам. Явно има някакво ново течение сред тези лапета, които не са чак толко навътре с чалгата и рапа. Не го разбрах много , ама има нещо общо с това да си лапе на 20-25 години с брада тип дървосекач. Кои сме ние да ги критикуваме младите. Иначе туй горе за райбер на кочина не става, да Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zzzz 24.10.2018 21:55:34 отговори + 2 2
Туй Мири какво място има тук? Големи напъни, голямо чудо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Drangolnik 25.10.2018 08:46:59 + 1 2
Плаща си и ....хоп, има място. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".