MIRY (Мирян Костадинов) с нов сингъл

14 апр 2016, 10:19 ч. 1522 / 10 10
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

MIRY (Мирян Костадинов) е готов с последния си проект, който представи официално пред публика на 5 април в столичния клуб "Mixtape 5". След големия успех на дебютния му сингъл "I Won't Pray", усмихнатото момче с китарата изкара своя втори сингъл, носещ името "You Already Know". Само през първата седмица след излизането му, видеоклипът към парчето достигна почти 50 000 гледания в YouTube.
Текстът и музиката са написани от Димитър Стафидов, а песента е саундтрак към късометражния му филм "Talking To Al". Филмът разказва историята на Дани - млад и добре образован специалист с работа, която мрази. Живее в депресия, която ескалира в неговото самоубийство. Той скача от покрива на офиса си и се намира на празна улица, някъде между живота и смъртта. Единственият човек наоколо е Ал - ексцентричен скитник-бохем, чиито разбирания за живота са леко нестандартни, но много освобождаващи. И само чрез разговор Ал кара Дани да погледне с нови очи на живота си и да преосмисли своето самоубийство.
Мирян се запознава с Димитър, когато той го кани да запише песента към филма и решава да я вплете в проекта. Самият режисьор споделя, че е бил силно впечатлен от таланта на Мирян, който пък веднага харесал парчето и започнал да го изпълнява по свои участия. "You Already Know" се приема много добре от публиката от самото начало. Затова той решава да го преработи и заедно с музикалния лейбъл Homeovoxmusic създават по-съвременна версия и избират песента за втори сингъл от предстоящия дебютен албум на MIRY.
„Това, което се надявам да получите като послание от песента е, че човек сам е господар на своя живот и дори в най-трудните за нас моменти не бива да се надяваме на божествена или друга сила да наредят грешките ни, а трябва да вземем нещата в свои ръце и да направим така, че да живеем живота, който смятаме, че заслужаваме и да бъдем щастливи и креативни създания, непреклонни пред всичко лошо което ни заобикаля в ежедневието." – казва младият изпълнител.
Видеоклипът е дело на професионалистите от Black Stamp ltd. и 4lmntz, които идеално улавят идеята на филма. Любопитен факт е, че лампите в клипа са ръчно изработени от самия Мирян, докато е изучавал „Изящно изкуство и дизайн" в Англия. И въпреки, че сега той се занимава предимно с музика, това остава неразделна част от него.
За песента и съвместната работа с Димитър Стафидов, MIRY споделя още: „Изключително много се радвам и гордея, че мога да ви представя моя втори официален сингъл на английски език. Този път решихме да направим експеримент и засилихме парчето в доста поп-рок стил, като музиката и текстът са на Димитър Стафидов. Това е един изключително талантлив млад човек, с когото се запознах миналата година, тъй като той избра мен да запиша песента за неговия късометражен филм "Talking to Al", който съвсем скоро ще можете да гледате и онлайн. Последните месеци работихме усилено с Homeovoxmusic, за да направим "You Already Know" във варианта, който имате възможност да чуете сега. Благодаря изключително много на Мартин Стоянов и на Георги Георгиев за страхотната работа и мисля, че резултатът стана покъртително добър.".

Музиката на MIRY /Мирян Костадинов/ може да слушате чрез неговия канал в YouTube: https://www.youtube.com/user/miryankostadinov .
Повече информация може да намерите на страницата на MIRY във Facebook: https://www.facebook.com/mirykostadinov/.

 

 



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Обективност 14.04.2016 18:37:10 отговори + 1 1
Вярно, че новината може би не е много подходяща за сайта (макар, че има и новини, дето са подходящи, ама Катехизисът не ги публикува, така че...), но момчето се е справило добре, песента звучи съвременно и не можеш да познаеш, че е българска (като знаеш колко са спрели повечето родни музиканти). Мирян мисля, че участваше в едно риалити заедно с т.нар. рокаджия Славин, и там Армутлиева нон-стоп го критикуваше, в резултат на което Мирян отпадна рано, но пък се изплъзна от ноктите на Вирджиния рекърдс и явно е било за добро - сравнете неговите песни с тези на Славинчо или на друг пишман металяга от близкото минало - Тома. Така че палец нагоре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 14.04.2016 21:16:12 + 0 0
Тома Здравков беше голям, имаше глас и всички данни, но сам се прецака като... победи. От музикалната компания го превърнаха в техен роб и сега изпълнява всичи "радио парчета", които му завират отзад. Жалко. Като цяло тия "риалити" формати са си чисти циркове от които единствено шефовете печелят на гърба на участващите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

coach 14.04.2016 22:09:55 + 0 0
Обективно от не знам колко време Катехизиса не се казва вече така. Но друго си е да си обективен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фифи 14.04.2016 23:27:37 + 0 0
Обективно като напишеш katehizis.com те изпраща тук, но важното е да си правиш спрелфита тук-там!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

coach 14.04.2016 23:58:05 + 0 0
Обективно могат да си вземат и други адреси и да ги насочат насам, но това не значи че името им е такова. Всяка фирма или организация като си смени името и адреса пренасочва стария към новия. А името и си е новото. Но за някои хора важното е да коментираш неща, които не разбираш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BSF 14.04.2016 14:01:57 отговори + 2 2
Не са зле продукцията и парчето, дори да не е точно мой стил. Вокалната мелодия също е приятна. Дори ако беше по-тежка музиката щеше да е една наистина добра хард рок песен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

UGIN 14.04.2016 12:26:08 отговори + 2 0
Определено грешното място за публикуване на тази новина

Иначе песента е страхотна ако човек е фен на Бритпоп или на songwriter тип музиканти. Момчето се е справило отлично!

И разбира се палец надолу
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

8bit 14.04.2016 13:11:26 + 2 1
*Момичето Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Куртко Бейн 14.04.2016 11:12:18 отговори + 4 1
Супер е! (палец надолу от мен, разбира се) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зиги 14.04.2016 11:07:02 отговори + 3 0
Що речи? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".