Какво (не) се случва около проекта "Rockin Buglaria"?

29 авг 2017, 14:13 ч. 3821 / 9 12
пред./следв.

   Продължаваме да следим темата за евентуалния мегаконцерт на 22 септември на националния стадион "Васил Левски" "Rockin Buglaria", който трябва да събере 100 групи и 800 музиканти, които шест часа да свирят заедно над 40 класически рок хита. Всичко това - с благотворителна цел. В помощ на новоучредената фондация "Мами в нужда". Организацията не просто ще помага на нуждаещи се майки, но би трябвало да изгради "затворен тип жилищен комплекс от 250 сглобяеми къщи, в които ще бъдат настанявани самотни майки, които имат жилищни проблеми и не могат да осигурят покрив за децата си"...

   На 6 юли първи ви съобщихме, че зад всичко това стои клуб за "сексуално освободени българи", който няколко пъти в годината организира сексуални оргии с няколкостотин участници и дори мащабни секс круизи. Разбира се - подробностите за тази дейност се пазят в пълна тайна, за да не бъдат дискредитирани участващите известни и други личности. В интервю на управителя на VIP Service Management "Нощни ангели" Иван Алексиев, което се появи и мистериозно изчезна от сайта Rockin.bg, се твърдеше, че по време на секс забавленията са се "решавали много политически и бизнес дела, които са променили света"...

   А тъй като трябва да се пази дискретност - никой не може да разбере дали със сигурност това се е случвало и дали цялата секс дейност на "Нощни ангели" изобщо е реална. Но не това е най-важното в настоящия контекст...

   На 26 юли стана ясно, че голямата чуждестранна звезда Joe Lynn Turner се отказва от участие. Заедно с него - и няколко руски групи. Заради "неспазване на договора" още на 14 юли се оттеглиха и D2.

   На 31 юли публикувахме ексклузивно интервю с представители на "Rockin Buglaria". В него те заявиха, че всичко планирано ще се случи, че "Нощни ангели" искат "да се пречистят" чрез благотворителност и че за концерта към този момент (края на юли) са продадени 10 000 билета...

   Ето накратко какво (не) се случи от тогава:

   - На сайта Rockin.bg четем "Приятели, тъй като "ударите под кръста" продължават с пълна сила, утре 09.08.2017 г. очаквайте ексклузивни разкрития за това кой как се опитва да саботира проекта Rockin Bulgaria! Въпреки всичко, проекта ще се състои и нищо и никой не може да спре земята да се върти!"
   Вече е 29 август, но никави "разкрития" не са публикувани. Е, да, Земята още се върти.

   - Към момента са обявени имената на 37 банди и изпълнители. Пълният списък би трябвало да се появи след 18 август, но още го няма, нито бройката се увеличава.
   На 21 август сайтът 1den.bg съобщава, че от участие се отказва и група ХОРИЗОНТ. Цитираме, заради "от една страна, неспазване на договорите, от друга - дейността на организаторите, които се занимавали със секс круизи"

   - На 20 август от проекта се оттегли и Ивайло Кицов - човекът, който е подбрал песните за концерта, осъществил контакти с много от групите и отговарящ за редица технически дейности около събитието. Без да посочи конкретни причини.


   До 22 септември остават точно 25 дни. Ако утре се появят имената на още 63 банди - те ще успеят ли да репетират и заучат 40 песни за това време? Какво се случва с проекта за подвижен покрив на стадиона, какъвто далеч не се осъществява за месец-два? И така нататък. Подобни въпроси можем да задаваме много.

   Със сигурност, ние ще продължим да следим темата каквато и да е посоката на нейното развитие.

 



Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


измамен 10.10.2018 12:57:18 отговори + 0 0
Къде похарчи парите г-н. Мирослав Танков ?
АКО някой не е наясно с миналото ти,ще споделя за да предпазя невинни хора за в
бъдеще :
https://www.borbabg.com/2017/10/23/топфалшификатор-отива-на-съд-за-холог/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай Добри 29.08.2017 23:49:06 отговори + 3 0
Най-жалкото е, че подобни подигравки все пак се случват у нас. В 21 век. Остава ми лош вкус в устата, защото времето и плановете на много свестни хора и добри музиканти бяха объркани от шайка измамници. Едва ли са само обявените, кой знае колко други за завлекли с празни обещания. Жалко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Благо 29.08.2017 17:10:54 отговори + 14 0
Абе мани ги тия концерти, дайте една групова оргия да се организира на стадион Васил Левски и така. Ще е по-забавно със сигурност. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Злокобния Север 29.08.2017 16:48:55 отговори + 4 0
Жалко за парите на 10 000 заблудени души. С тях ще отворят нов бардак, а те ще пият една бира за здраве! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ти пък 29.08.2017 16:54:35 + 18 0
Ако си мислиш, че са продали толкова билети сигурно вярваш и че един мармот завива шоколада в станиол. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

IRON ONE 29.08.2017 16:45:03 отговори + 13 0
Това звучи като някой виц 10 000 продадени билета,подвижни покриви ,хахаххаха. Даже не знам защо някой се занимава с този абсурд. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Милко Стоянов (еx-Ритъм, м 29.08.2017 15:46:31 отговори + 18 0
Пичове, браво, че следите темата, както трябва - с журналистическа пунктуалност, цитиране на дати, факти и имена. За мен от самото намало бе ясен гротесковият характер на тази БОМБАСТИЧНА ИЗМИШЛЬОТИНА, но ние, българите, имаме къса памет. Проследете, моля, процеса до края и ако концерт все пак има, пък независимо с колко групи и парчета, отразете го обективно и подкрепящо. НО АКО НЯМА НИЩО и всичко е само един надут и спукан презерватив... напомнете още веднъж имената на хората, които НЯМАТ МЯСТО в редиците на легитимния български шоу бизнес. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1234 29.08.2017 15:25:42 отговори + 10 0
Поредния балон за пране на пари чрез концерти в България. Този път замаскиран като благотворителен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 29.08.2017 14:42:50 отговори + 5 0
...и правописът вече няма значение... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Знайко 29.08.2017 14:47:31 + 5 0
При тях никога не е имал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Знайко 29.08.2017 14:30:26 отговори + 5 1
Любопитно ми е дали имат и договор със стадиона. Но вероятно имат някаква договорка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

спагетено чудо- виЖте 29.08.2017 14:23:43 отговори + 1 5
"...човека, който е подбрал песните за концерта..."......тва беше мъртвата точка на и без друго мъртвата идея......Хайде все пак да не се държим като дебилчета в детска градина / който далеч не са толкова наивни / . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".