Пънкари и скинхедс се сбиха пред зала "Универсиада" на концерта на EXPLOITED

20 юни 2007, 21:51 ч. 3950 / 31 136
пред./следв.
Фразата, която често използваме след концертите на известни банди у нас, че събитието се е превърнало в истински музикален празник за феновете им, няма как да бъде напълно вярна за провелото се на 20 юни в София шоу, организирано от "Tangra Mega Rock" и част от "Arena Muzika 2007" с главно действащо лице пънк-легендите THE EXPLOITED.
   Конфликтите между пънк-почитатели и скинхедс не са от вчера. Не съвсем неочаквано и в близост до мястото на концерта - зала "Универсиада" се е събрала група от няколко десетки "бръснати глави", които по време на изпълнението на MONDO GENERATOR - малко след 21:00 ч. организирано нападнаха събралите се от западната част на залата хора. Основно оръжие в последвалата схватка бяха стъклени бутилки и др. подръчни средства. Едно момче остана да лежи с окървавена глава на земята, няколко други бяха с по-леки наранявания по лицата, имаше младежи и с пострадали крайници и гърбове. Намесата на полицията и бързото оттегляне на по-малобройните скинари предотвратиха по-нататъшни ексцесии, а пострадалите започнаха да получават първа помощ от дошлите медицински екипи.
   По информация на Агенция "Фокус" по-тежко пострадали са осем души, като шест от тях са настатени в болница.

   Положителната част от тази лоша новина е, че въпреки инцидента, концертът с участието на Бистришките баби, EBANIZM, MONDO GENERATOR, HARMFUL, Ъпсурт с ТОРПЕДО ОТ БОТУНЕЦ и THE EXPLOITED продължи по план и дошлите най-вече за шотландските пънкари зрители видяха любимците си.

   Репортаж от самия концерт ще прочетете тук, а снимки на изпълнителите можете да видите тук.




още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (136)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


RED CORE 30.12.2016 03:52:32 отговори + 0 2
Само скинчетата са напраили проблема (какъвто и да е той). Познавам мноо пънкове, куфеят, пият, кефят се но проблеми... надали ! Просто скинчетата знаят за този концерт и са отишли за тъпотиите що ? Нали да защитават Българското? Не.. Какво ви е призванието момчета??? Живота ви е противоречив. По-добре без мнения !!!! Квото и да кажете ще е тъпо шото скачате на българи не Ганайци,еврей ! ДОКАЗАХТЕ ТВА КОЕТО СИЧКИ ЗНАЕМ ЗА ВАС!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

acab 23.07.2011 11:40:57 отговори + 4 3
skinheads forever Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

acdc 15.10.2009 11:32:35 отговори + 3 1
аз съм рокер и на наще събори идват скинари но не правят такива неща сички са спокойно и си пият и се кяфат на музиката даже с тенискина хитлер си бяха тази година на сопотскяит събор но не ги защитавам щото иамм приятели пънкари и то големи от 10-20 години са пънкари и аз харесвам една пънк ро кгрупа RAMONES на тези лично не съм фен защото аз си слушам рок и глем но това което правят не е добро смисъл такъв че идосват са ама и панкарите не си мълчат пишат да мре българия всичко да мре амо анархия ама ето една анархия тоз иинцидент на концерта не може така сега и скинарите момчетата защитават българяи но ако са от старите скинари няма проблем иначе са излязли всега итакива лайна където и метали се заждат даже един скоро на 15-16 години беш му завартях два шамара аз с мотора отивах ддо безостанцията и ми вика гаден рокер слезнах гелдам го че е макал ианче иамм карабинери боксове ножеове с мен сичко но отидах бих му два шамара оня понча да ревее и да се ивинява така че умната деца че сте ми дошли до гуша от ваще глупости с уважение рокерски
клуб Vagabond 's Пловдив
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

митко 1.07.2007 22:17:59 отговори + 0 0
тоя на снимката мъртъв ли е бе.немам думи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BURZUM 27.06.2007 17:39:27 отговори + 3 1
То пънковете,в повечето случаи са малоумници.Те не знаят какво защитават,защото отричат всичко.Анархистчета скапани.Ако всички бяха като тях,светът си отива за секунди. Не съм скинар,но харесвам и подкрепям тяхната идея.По-скоро съм националист.Exploited са доста скапана група,ама тия дето са се събрали да я слушат са още по-зле.Защо на BEHEMOTH нямаше проблеми.Скинове и метали се кефеха заедно.Така беше на SLAYER,CANNIBAL CORPSE и SODOM.Даже сега заедно ще ходим на MARDUK.Относно пострадалия-да оздравява бързо,назависимо какъв е,'щото чак до такива крайности не е хубаво да се стига.Но пънкът определено смърди на непочистена тоалетна.BLACK METAL rulezzzzzz! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 26.06.2007 22:33:51 отговори + 0 1
Хората попринцип са боклуци. Какво повече? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хъм 23.06.2007 01:24:07 отговори + 1 0
Четох, четох и не се сдържах...
Абе хора, аз бях там.
Бой НЕ Е ИМАЛО в истинският слисъл на думата.
Тълпа тъпи говеда изведнъж започнаха да хвърлят бутилки по нищо неподозиращи хора.
Сред тези хора можеше да бъде всеки един от нас или нашите близки.
Тва е.
Потърпевшите в по-голямата си част дори не бяха пънкове.
Сега вече сигурно ще станат.
Ама преди да приказвате глупости, малко се замислете и се поставете на мястото на момчетата, който са тръгнали живи и здрави на концерт - да видят любима банда, приятели. И да се озоват по такъв нелеп начин в болница.
юИначе е лесно да раздуваш локуми по фоумите и медиите и да обясняваш как пънкове и скинове се сбили, щото били един дол дренки.
Шитс
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.06.2007 01:21:26 отговори + 0 0
Хахаха Там готите ша хапнат боя Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 22.06.2007 17:16:28 отговори + 0 0
Начи аз още от сега сериозно почвам да се замислям дали да ида на концертите на M.Menson и Type O Negative!!! Започвам да се стахувам,че може да стане някакъв подобен на този въргал.Дали ще е отвън пред стадиона или вътре няма значение,но вероятността е огромна всикото това нещо да се повтори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тролла 22.06.2007 16:16:03 отговори + 0 0
кво да ви кажа - аз не заемам страна.Много ме е яд за тази вражда щото имам приятели и скинове и пънкове дето не могат да се понасят и ми е такооа мноо кофти такова..?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mm 22.06.2007 15:39:29 отговори + 0 0
Ами като не си си "губил времето за тази педалска група", айде да не се изказваш неподготвен, а??
Като не разбираш от нещо - не давай квалификации. Щото малко тъпо се получава, и излизаш глупак, дето много знае, ама няма мисъл в тиквата си.

Ако не си го разбрал досега - някой път ще го разбереш.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

booboom children 22.06.2007 15:06:08 отговори + 1 0
Колко болни и комплексирани мозаци има на тази земя.Отиваш на концерт, а там какво да видиш тъпи комплексирани псевдо скинари правещи се на голямата работа.Болни копелета сте вие скинчета само избивате комплекси. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тодор Копанов 22.06.2007 13:58:35 отговори + 0 0
И мене да ме ритаха така и аз бих се напикал, даже бих се насрал. Сега като го гледам, а и намерих още снимки направо ме хваща страх. Без значение дали е скинар/пънкар или кавото и да е, дано да е живо момчето и дано да не остане олигофрен за цял живот или да не ходи с някакви тръбички по себе си.
Относно заснемането, сори ама аз и фотоапарат нямам. Да не говорим, че верно не ми беше до това, то до нищо не ми беше.
Не знам за какво ми правиш евала, мерси все пак, ама аз всъщност нищо не съм направил...
ПП и пак надявам се момчето да се оправи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

PROPHETTA 22.06.2007 13:44:15 отговори + 0 0
не разбрах само с какво оспорваш моето мнение? кой ти е казал че няма расизъм срещу бели хора и че евреите не са най-големите фашисти на света (каквото показват действията им в палестинския геноцид който продължават да инициират). квото ставало Втората световна ставало, сега нещата по съвсем друг начин стоят. никога не съм си губил времето да чета квото и да било за тая педалска група така че не знам кой кво е писал и с кво е разкъсал нежната ти душица Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mm 22.06.2007 13:30:00 отговори + 0 0
ТОН - фашисти????

Малееее, малеее. Абе хора, преди да говорите глупости, малко вземете да се помислите.
Прочел(а) някаква статия и някакви простотии на журналист, който нищо не разбира и пише в западния еквивалент на ШОК - и решава - оооо, щом го пише, значи е така.

ТОН са сто на сто най-големите фашисти на света, щом мозъка на групата - Джош Силвър си е чистокръвен евреин, нали?? И мениджъра им също.

Освен това - със сигурност са и расисти, щом имат песен "Kill All The White People".

Бе какво се занимавам с глупоати - прочети текста на WE HATE EVERYONE, за да ти стане ясно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 22.06.2007 10:21:33 отговори + 0 0
Ей тази PROPHETTA направо се наака с това последното изказване! TON - фашисти, хахахааааа! Колко сте далече от тази група група, от тази музика и от този свят! Г-н Ц.Цонев, да знаеш, че и тебе ще те съдим ако дойдат скиновете и набият металистите на концерта на Motorhead! Нима забравихте, че Леми е фашага и той! Ами я вижте корицата на Про-Рок! NAZI PUNKS FUCK OFF! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

PROPHETTA 22.06.2007 09:51:26 отговори + 0 0
тайп оу негатиф са фашисти така че мое и да има ексцесии на концерта им и дано има че да се посмея Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

skinheads=shit 22.06.2007 09:40:46 отговори + 0 0
деба и смотаните скинари! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Johnny_Rotten 22.06.2007 01:38:03 отговори + 0 0
когато събереш пасмина тъпи копелета на едно място, няма как да се получи друг резултат. пънку верно нема да умре, тъй като простотията е константна величина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.06.2007 01:24:18 отговори + 0 0
a така на ГГ пробуеми нема Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 22.06.2007 01:15:06 отговори + 0 0
I shit on your face-ноо яка група !там проблеми неа да има! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пак съм АЗ 22.06.2007 01:12:37 отговори + 1 0
Не исках да сменям темата... по скоро да ви насоча вниманието към неориентираните организатори. Те трябва да бъдат винени ако има жертви - и то в предумишлено създаване на инциденти. ако може да има такова понятие... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 22.06.2007 01:08:40 отговори + 0 0
Въпроса е кво прайм с останалите 30-на процента? От тях със сигурност ще има и такива, дето не са отищли нито да ебат, нито да слушат музика, ами да праят гъча и да простеят... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Семо Мастиката 22.06.2007 00:45:54 отговори + 0 0
Е то остава при (както се подозира) 60-70 % тиин момиченца на тоя концерт - Менсън/ТОН - да има побой - едва ли ... Най-много да има някоя изненадващо забременяла девойка - нищо повече... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аз, Един Обикновен М 22.06.2007 00:37:17 отговори + 0 0
...ако може и аз да се отбележа.
всички познавате скинарите и пънкарите! аз чета коментари от 1 час и 20 мин и не научих нищо ново за тях. не научих нищо ново и за организацията, полицията и т.н. За пореден път се убедих, че всички обичат да плюят по другите!!!
Евала му на Тодор! Дано не е бил единствен.
А сега, моето мнение.
КОГА ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА КОНЦЕРТИТЕ ЩЕ СТАНАТ КОМПЕТЕНТНИ по въпроса кой с кого се обича и кой с кого воюва? НЕ Е ли елементарно да се предвиди такъв бой? учудвам се че е имало само 20-ет скина и само 10-тина леко пострадали! цял късмет си е!
По повод предстоящата изява на МЕНСЪН...
Разбира се, че на един метълски концерт няма да има ексцесии ако групите са си от един стил, но ако вкараш нео метъли и трю метъли в една зала? Представете си тогава какво меле ще има(ако има)!!!
(Менсън не нео и ТОН май не са много трю, горното е просто пример).
Но не е същото с пънковете и скиновете, там не е до музика, а до култура - културата на стиловете, те са деца на своя стил и е нормално да подражават на идолите си! Циганята мятат кючеци, скиновете павета, а пънковете май ги мятат...

Металите мятаме коси!

Моля се(не знам на кого всъшност, организаторите вече си надробиха попарата, а на сатаната и на бог надали им дреме) на концерта на МЕНСЪН да няма селянии!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ZYKLON 22.06.2007 00:15:46 отговори + 0 0
Браник от Плевен е култува банда.Защо всеки път скиновете това,скиновете онова.Просто,като изглежаш като бездомник с мърлявите си дрехи рябва да бъдеш малко набит.Били били невинни хора.ГЛУПОСТИ.Аз 15 минути чаках един приятел до спорко,момчетата минаха 2 пъти около мен и не стана никакъв проблем.А после момчето ходи за цигари до уневерсиада и пак нищо.Пънкарите са си го търсили.И са си го получили. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

PROPHETTA 21.06.2007 23:11:26 отговори + 0 0
мн яко пребити окървавени скинове - тоя път май не е било толко лесно а? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Генчо 21.06.2007 22:53:12 отговори + 0 0
Вижте си правописа бе некадърници...то бактън от тъпи копелета...после що се трепали - щото са добре дефинирани простаци - за това ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 21.06.2007 20:59:24 отговори + 0 0
Мале, баси печелбарите...Покрай човека летят ботилки, камънаци, беснеят някви пичове, той само вади такъв една камерка и предава пряко от мястото на събитието. Оня до него само в реално време домъква от нейде предварително приготвен лап-топ със сателитна връзка и изпраща "суровия" материал на БТВ. След 15 мин видеото вече върви по телевизията и репортерите на място интервюират чичо Тошо, като той с отработени движения се предпазва от камънаците в стил Нео и между другото тича наляво, надясно да спасява невинни жени и деца.
Ейййй мижитурко! Човека да не е като тебе някъв непукист дето се чуди от къде да прибере кинти бе. Цяло чудо е, че се е разминал толкова леко ("леко" като имам база за сравнение момчето от втората снимка).
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 21.06.2007 20:51:52 отговори + 0 0
********* Аз пък като гледам момчето, не лежи само в локва кръв ами и в урина (собствената му по моя преценка), ама да не задълбаваме, на никого не го пожелавам. Започвам и аз да си мисля, че колкото и хора да твърдят, че на метъл-концерти няма подобни свинщини нещата не са съвсем сигурни например за концерти от сорта на Менсън и ТОН. Още когато новината за концерта се появи тук 100 човека почнаха да хулят едните едната група, другите другата и да се отправят някви смешни закани за...насилие да речем (в по-общия смисъл). Съгласен съм, че организаторите трябва да осигуряват периметъра на самото събитие, но все пак какъв е смисъла, ако куките след подобно сбиване довтасат половин час след това? Трябва нещата да се координират според мен и независимо пред зала ли, пред стадион ли, ако има някви простотии хората участвали в тях да им се пере една врата на пътрулка и айде в районното! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Към Тодор !!! 21.06.2007 20:51:42 отговори + 0 0
Тодоре!!! Копанов напълно ти вярвам с това,което разказа по-доло и по-подробно,но поне нямаше ли бе човек една малка видео камера да заснемеш този навярно автентичен и много ценен материал.Хората за такива работи печелят бая кинти и ти можеше Тоше нещо да спечелиш ако го беше заснел това наистина впечатляващо събитие.Ами я си представи това нещо ако беше заснето от теб например и се пусне в "YOU TUBE"ееееее щеше направо да избиеш рибата.Ама карай здраве да е.Айде другия път тогава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mm 21.06.2007 20:05:44 отговори + 0 0
Какви пънкари??? Аз на концерта видях, може би 3-4 гребена само - а много повече народ видях с шъртки на Слейър, Металика и Мейдън.
На снимките публикувани също не виждам и един пънкар. Но веднага журналистите по медиите лепнаха етикетите, щото хич не са в час и по-важното е сеира, дето става. Сигурен съм, че според тях и Хармфул, и Мондо, че и Бистришките баби са все пънкари.

За Мондо - трябва да те е яд наистина - този с вид на джуджето Пишпунта е направо неудържим.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тодор Копанов 21.06.2007 18:21:13 отговори + 1 0
Вие пък чак и господин, не съм чак толкова дърт. А направо ме е яд че изпуснай Мондо обаче ме е още по-яд че изпуснах Бистришките Каки. оппс баби. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 21.06.2007 17:44:45 отговори + 0 0
Пък и като гледам битите на снимките и тук и в други сайтове-ами един набит и окървавен пънкар не виждам. Да не кажа, че битите са все бръснати. А сега де! Кой кого е бил последно, вместо да гледа Mondo Generator? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 21.06.2007 17:41:59 отговори + 0 0
И аз му вярвам на г-н Тодор Копанов. Лапешка работа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sorgenskammer 21.06.2007 17:19:52 отговори + 1 0
Жалка история е това...Още по-жалко е,че се стига до окачествяването на такива големи групи хора като "пънкарите" и "скинарите" с всякакви отвратителни определения само въз основа на случаи като този.99.99% от хората на тоя концерт,включително и голяма част от пострадалите не са отишли изобщо с някаква задна цел,а само за да си направят кефа,обаче някой си казал нещо на друг,трети се включил и т.н.Така стават работите,те тия тъпанари не се интересуват от това кой какъв е,важното е,че трябва да "си защитят честта"(хахаха) и да си върнат за "нанесената обида".
П.П.Един от присъстващите на "събитието"-Тодор,си го е казал по-надолу-оставам с впечатлението,че не е било много ясно кой кого бие,важното е "меле да става".Животинска му работа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

oxo 21.06.2007 16:35:57 отговори + 0 0
Абе не че взимам страна по случая, обаче тая мисъл от по-долния коментар , а именно:
"скинарите може да са тъпи4ки ама знаят за какво се борят иии са готови да се бият за каузата" ми се струва бая смешна в котнтекста на събитията- ква е тая кауза?Да ходят по концерти за единия кютек?То верно че футболното първенство свърши ама все пак...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тодор Копанов 21.06.2007 16:32:25 отговори + 1 0
Седиме си ние до мотора на един приятел на сладко лафче, и аз пиивам биричк, той естествено не и в един момент гледам около нас няма никой. Я даеба мама му летят бутилки и камъни а ние сме по средата на нищото. Отсреща скинари. Отзад пънкари. Седиме и пазиме мотора, абе маломници сме. По едно време покрай мен минава един скин, поне ми се стори че вика чакайте идвам аз съм от ваште или нещо от сорта след минута гледам скинарите го ритат, ама доста и му подскачат по главвата страх не страх отивам да им обясня нещата от живота... В един момент реших че даже и да ме наритат, поне него няма да го ритат толкова много. Те пък се разбягаха. Странно, а после скинари били пънкари...Май скинари биха скинари...наистина не съм сигурен, може би момчето и да е пънкар с тая бръсната глава.... А в целия тоя промеждутък седейки с лице към скинарите, мятащи бутилки ...прасс една бутилка ме удря отзад, явно метната от пънкар...Ама нищо напротив. Тва са нещата от живота. Та всъщност аз бой не видях. Видях само някакви типове който мятат бутилки и бягат. Жалко много жалко. От друга страна възрастовата граница беше около 15. Кво да се прави деца. И аз съм мятъл камани като бях в пубертета. Ама тогава се биехме на махали. Ехх. Нищо ново под слънцето. Само бирите почнаха да ги правят в пластмасови шишета, което е добре за здравето
ПП на снимката до падналия младеж е Петя. Тя имаше доста повече "мъжество" от 95% от хората които бяха там.
А поне успях да вляза все пак. И ако говорим за концерта, беше просто перфектен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бранникъ 21.06.2007 15:49:11 отговори + 0 0
абе евалата мн ясно да ядат бои пънкари и секва измет циклят със циганите и ди6ат лепило да мрат а вие кат сте толко мъже металисти 6то не ско4ихте на умразните скинове а само са тука се праите на силни истината е 4е скинарите може да са тъпи4ки ама знаят за какво се борят иии са готови да се бият за каузата си а вие стига сте се сдухвали от малко кръв и сополи стегнете се маи сте о6те малки и не помните годините когато пънкарите биеха баби4ки и обикновенни хора та сте тръгнали да ги за6титавате те са наркомани и измет ни6то др а тва 4е и вас ви бият на такиа концерти кои ви е карал да ходите 6том отива6 на експлоитед 6те гледа6 смрад ... а пънкарите си го заслужават Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

демон 21.06.2007 15:33:31 отговори + 0 0
просто човек;не си прав концертите ще стават все повече!Тази година беше най-богата на концерти за последните 17 години;а е едва преполовена!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


********* 21.06.2007 15:19:55 отговори + 0 0
Обаче този човек на втората сника(по-горе)си е доста смразяващ кадър.Тоя като го гледам как е потънал в локва кръв направо си викам,че е сдал богу дух aма слава богу,че нема жертви.Дано на концертите на Mеrylin Menson // Type O Negative няма такива неприятни сцени,като тaзи от снощи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аман от умници 21.06.2007 15:12:24 отговори + 0 0
Кой е изял боя, бе??? Не разбрахте ли, че тука няма никакви пънкари, а само сеирджии! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

просто човек 21.06.2007 15:10:06 отговори + 0 0
Точно заради такива случки , хората слагат всеки с дълга коса(верига,кубинки или дори просто тениска на AC/DC)под един знаменател и ако кажеш на някой , че слушаш метъл той веднага те причислява кам ония отрепки дето смърдят , друсат се , пият до припадак или както във случая се бият.Просто всеки човек си е различен и може да си отрепка ако ще и кънтри да слушаш . Но жалкото е , че хорското мнение е много важно в наши времена , а то е съвсев сбъркано по отношение на теэи дето не слушат чалга . И другото нещо , което е кофти е , че просто концертите може да стават все по-рядко забавление особено в София Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2007 14:40:06 отговори + 0 0
когато изядете боя си затрайте. същото щех да кажа ако скинарите беха отнесли боя. са бити сте - тва е пичове - следващия път повече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2007 14:32:19 отговори + 0 0
хахахахах заплашвал съм бил - погледнете се бе - събраха се 2 пъти по-малко от вас и ви помляха - щехте да сте смешни ако не бехте жалки - ако бил там кво щело да става хахахахах - майкоооо - леко леко БИТКА. ах тия палавници. Да беше отишъл да беше ги убил (от смях) и тогава да беше писал как си щел да лежиш в затвора - цел живот на кафево майна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


lost paradise 21.06.2007 14:24:25 отговори + 0 0
към "анонимката" по начина по който реагираш разбирам , че симпатизираш или си от комплексарите. нямах възможност да бъда на концерта щото не бях в града точно този ден. съмнявам се, че точно ти анонимен комплексар ще можеш да ми направиш каквото и да било. е ако събереш 10 човека , както и правите в 100% от случаите. набелязвате най-кекавия и се нахвърляте цялата глутница боклуци. ти кво анонимка заплашваш ме в интернет пространството? толкова си тъп, че не си даваш сметка какво говориш. аз нямаше да нападна никой без нищо , но нямаше и да се дам на боклуци като вас, каквото и да ми струваше това. това исках да кажа. "анонимка" и неми казвай какво да си включвам или изключвам. ако имаш нещо да миказваш ела и ми го кажи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

демон 21.06.2007 14:22:09 отговори + 1 1
Скинарите са безнадежден случай;пичове;не се коркайте!Добре;че на концерти на метъл банди никога не стават подобни простотии;щото метълите са много и тъпите скинари ги е шубе! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

eddy 21.06.2007 13:54:15 отговори + 0 0
mm - 2007-06-21 13:13:22
lost paradise,
ти да не мислиш, че скинарите са отишли на концерт на Exploited??? Отишли са точно с цел да бият, който набарат.

е 4е те друго правят ли?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2007 13:52:34 отговори + 0 0
бай красьо, по закон охраната извън залата се поема от полицията. организаторът носи отговорност за безопасността вътре в залата. явно, полицията е заета да охранява мутрите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rest and love 21.06.2007 13:48:59 отговори + 0 0
Леле ако бяха били метъли щях да съм им ужасно бясна-за пънкарите мн незнам... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 21.06.2007 13:36:37 отговори + 0 0
мир любов пацифизъм и културни пънкари Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2007 13:35:17 отговори + 0 0
Човек, какво им обясняваш на българските бръснати,за култури и движения и пр. Да не мислиш, че си имат представа от скинхед културата, че са прочели нещо, че знаят за какво става дума... За тях да си скин значи да си тъп и да биеш цигани. Ако е възможно 10 срещу 1... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadMaxXx 21.06.2007 13:29:00 отговори + 1 0
абе чета е така и се заливам от смях...1-во човек ше се обърка кой на кого бил скочил кой кого пребил кой кого ще пребива и т.н. така и не разбрах кой е предизвикал боя но все пак гледката от снимките говори сама за себе си...пребити хора които са отишли просто да си прекарат времето яко с любимата група...после не се чудете защо ше има малка посещаемост и сички ше мрънкат че тука се преебавали концерти и никой не може да докара една свясна група.въпреки че за мен и скинарите и пънкарите са един дол дренки(демек пропаднали злета) не мога да не отбележа как по дяволите мамка му все скинари са замесени в некой бой...скинари се били с метали,скинари се били с пънкове,скинари се били с цигани,скинари с расти,скинари с на майка им *******.честно казано не мога да ги разбера специално тия отрепки какъв им е проблема с целия свят.айде борели се за чиста държава....аз също не харесвам циганите ама да пребиете 10 човека едно цигане големо геройство ли е?и с какво се борите за чиста родина като пребиете некой от противниковия отбор,метъл,пънкар,растафар или дори некое смъкнато рапърче?кво и те ли замърсяват чистокръвната ни арииска родина? пред очите са били пребивани хора е така за нищо и ако се намери един скинар да ми го обясни евала.пък и не чаткам скиновете какво толкова имат против пънкарите?та нали първоначално и 2-те движения са възникнали заедно и пънкари и скинове са вижели заедно...или скинчетата се бият с пънкарите щото последните имат малко повече коса? айде и от мен честит ви бой там и другия път поне се изтрепете докрай Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2007 13:28:38 отговори + 0 0
ДЪРТИ РОТЪН ИМБЕЦИЛ РУЛЗ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2007 13:26:49 отговори + 1 0
Кой си го е търсил?
Скотоумните бръснати обикаляха района около Спорко от 19 часа и се тюхкаха, че не могат да познаят кой да пребият.Нищо чудно да са се припознали в някий случаен човек.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 21.06.2007 13:22:11 отговори + 0 0
"lost paradise - е заради такиа кат тебе се кефя че са ви смазали "

Абе, имбецил, ти не разбра ли, че никой от тези, които пишат тук не е пънк и няма лично отношение към станалото.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2007 13:18:16 отговори + 0 0
И как си го търсиха като бяха на концерта ли?Доста странно изказване Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай красьо 21.06.2007 13:13:40 отговори + 0 0
По футболните мачове вече се научиха да пълнят стадионите с полиция(доколко това е ефективно, не знам - нека да кажат футболните запалянковци тук). Време е и по концертите да има някакъв по-строг контрол, а не само стандартната охрана. Е, това, че някой е дошъл на концерт с намерението да бие друг, е друг въпрос... В Каварна наистина има доста засилено полицейско присъствие покрай концертите, за другите градове не знам, но там всичко си беше ОК. Просто тук трябва да се изградят навици, че където се събират много хора поради каквато и да е причина, трябва да има и по-строг контрол. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mm 21.06.2007 13:13:22 отговори + 0 0
lost paradise,
ти да не мислиш, че скинарите са отишли на концерт на Exploited??? Отишли са точно с цел да бият, който набарат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ZYKLON 21.06.2007 13:13:08 отговори + 0 0
А най-интересното в случая е,че 1-во рпу е на няма и 50метра.И имаше повече полицай до спорко,където бяхме седнали отколкото е имало пред залата.След концерта един приятел ми каза,че намесата на полицията не ебила толкова незабавна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 21.06.2007 13:11:20 отговори + 0 0
lost paradise - е заради такиа кат тебе се кефя че са ви смазали - ето кво ви казвам - АКО БИЛ ТАМ ЩЕЛ ДА ЛЕЖИ В ПАНДИЗА хахахахаххахаха - ако беше там те чакаше Исул. Спри си интернета палавник Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mm 21.06.2007 13:10:53 отговори + 0 0
Тука много хора говорят наизуст.

"биели се все излишни хора..."

Абе, брато - седиш си отвън и си пиеш бирата, защото охраната са те спряли и са те помолили да не влизаш с бира отвън, закъсняваш за концерта, щото си бил на работа (както стана с нас) и по едно време - едно паве те удря по главата. Или по главата на приятелката ти. Или на дете (щото имаше и деца). Гарантирам ти, че желанието ти да ходиш да се правиш на KФОР и да умиротворяваш ще се изпари веднага.

а за коментарите тип: "пого да става"

То погото вътре си стана страхотно - и нямаше никой пострадал.
Случката със скиновете за който не е разбрал стана на улицата буквално, пред залата. Никой вътре не разбра какво става, поне докато не зазвъняха телефони, да питат хора, гледали по новините какво се случва.

А на метализмо - не става въпрос да мразиш скинари, или не знам какви. Няма значение кой скинар, кой метал, кой пънкар - хората се делят на две: има тъпи парчета комплексирани келеши и свестни хора. Както навсякъде.

Става въпрос, че простотията вече няма граници. И че ще става по-зле.
Щото хората седят отстрани и си правят сеир и си казват: "бе, нека се избият".
Докато не им се стовари един камък или празна бутилка по тиквата. Както са си седяли. Тогава разбираш, че това е и до твоя гъз. Че касае всеки, ебаси.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ZYKLON 21.06.2007 13:09:22 отговори + 0 0
А провокацията от страна на пънкарите.Все скиновете са виновни.Друг е въпроса,че тези нямат нищо общо с нацизма.Доста прости футбулни хулигани са.Но със сигурност пънкарите са си го търсили.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lost paradise 21.06.2007 13:05:39 отговори + 0 0
ебаси глупостта. тия мелези "скиновете" особено нашите тъпи неориентирани пишлемета с комплекси дето плюят на всичко без и те да знаят защо. защо си отишъл на концерт? кои са EXPLOITED какво казват с текстовете си? разбира ли някой изобщо една дума от тези пръдливи дупета. добре , че не бях там, че сега да лежа някое миризливо лайно в пандиза. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2007 12:44:24 отговори + 0 0
да - пред винкела всички са равни - абе я кажи за газово искат ли разрешително? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


metalizmo 21.06.2007 12:36:18 отговори + 0 0
От този случай аз установих за себе си,че съм нещо тъповат. Броя се за антисемит и не мога да мразя скинарите.От друга страна намирам пънк културата за ценна.И вместо да мачкат чалгата се трепят едни други.Иначе не се притеснявам от тези пичове,защото ако съм с детето и ми се нахвърли някоя дрогирана кратуна,ще направя каквото и всеки нормален метъл-ще го инвалидизирам с огнестрелното си оръжие Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

към акнето 21.06.2007 12:12:06 отговори + 0 0
Бръснат с акне? Пази Боже. Защо си мислиш, че това за бръснатите се отнася за теб, нали не си комплексиран? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2007 12:08:30 отговори + 0 0
внучките им се беха развилнели след едно кило бело Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

akne_and_komedons 21.06.2007 12:07:21 отговори + 0 0
аахахах тва са агенти на бистришките баби да хахах Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

akne_and_komedons 21.06.2007 12:06:27 отговори + 0 0
Анонимен - 2007-06-21 12:00:01
"Бръснатите" четат ли в Интернет? Интересно. Акнето комплексира, вярно е.
Ако искащ мое да ме видиш колко съм бръснат.. и ако си на повече от 19 години ше те черпя една бира...хаха нема смисъл
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 21.06.2007 12:04:06 отговори + 0 0
ми да бе и на тях се случва но според мене медиите крият истината
бистришките баби предизвикаха боя
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 21.06.2007 12:03:32 отговори + 0 0
Не сьм скинар, не сьм пьнкар, майната им и на едните и на другите... боклуци всякакви... за сьжаление и повечето метьли са такива. Както и да е, сьгласен сьм с тези които казват, че скинарите нямат никаква представа от това в което "вярват", но това си има и друга страна - хубаво е, че има хора които са готови да пребиват цигани, а причините поради които го правят и дали ги разбират или не за мен са без значение. Или на някои от вас им харесва родината ни да се преврьща в цигански катун? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2007 12:00:01 отговори + 0 0
"Бръснатите" четат ли в Интернет? Интересно. Акнето комплексира, вярно е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2007 11:59:15 отговори + 0 0
да бе и аз им се чудя - не съм скин. никога няма да бъде, но ми е интересно как верно се насират кат видят скинове ама иначе ТУКА - ауууу - мачкат изметта. Може са и некой да напише как смачкал 10 скинари вчера с перфектния си муай-тай. но и те и скинарите и пънкарите знаят кой изяде боя. са стиа се правихте на ущипани ученички - случват се и такива работи. преди няколко месеца тия същите момчета пред същата зала помляха едни турски фенове на баскетболен мач и беше по-голям бой от сега, но медиите си затраяха да не стане скандал. Сега малко парадират щото няма за кво да пишат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

super kritik 21.06.2007 11:58:08 отговори + 0 0
че то такива Утрепки има ли още в днешно време...??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


akne_and_komedons 21.06.2007 11:53:20 отговори + 0 0
хахах ае вие всичките дето плюете бръснатите май само тук сте смели...като мразите бръснатите ги бийте бе не гледайте в земята като мине некой плешив дебил покрай вас...как нема да ви бият като повечето сте сдухни комплексирани...тва че си на гребен или с кубинки и фанелка на SLAYER не те прави пич ,а онея безмозъчия без коси се бият щото ходят заедно и шото искат да ви набият хаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пфу 21.06.2007 11:51:48 отговори + 0 0
Само малоумник може да "помага" с бой и да си мисли, че е голямата работа, като го прави. Смешник. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2007 11:49:04 отговори + 0 0
хахахах СКИН ХАХАХАХХА - къф скин бе кюрд? Даже експлойтед не са лоши. Просто ми е смешно как някой пънкари - мои и да не са пънкари - в интернет се заплашват - щели да мачкат фашистката сган щели да мачкат скинарите щели не знам кво и после..."АУУУУ АМА ТЕ ЛОШИТЕ СКИНАРИ НИ ПРЕБИХА". И от едни мои хора разбрах кво е станало - 1-о е имало няколко по малки сбивания, но нищо особено. Скинарите тръгнали да си ходят и почнали да да се ебават с пънкарите с неонацистки поздрави. И тогава пънкарите си помислили че тва е форум в интернет и тръгнали в атака и скинарите ги помляли Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2007 11:39:34 отговори + 0 0
ВИ помогнали? Мислиш си, че тук има пънкове ли слабоумнико? Едва ли. И точно за това изказванията са що годе безпристрастни. А ти скин ли се водиш, келеш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2007 11:36:18 отговори + 0 0
ми те значи добре са ви помогнали момчетата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ха! 21.06.2007 11:29:02 отговори + 0 0
Тъкмо бях почнал да си мисля, че скиновете не са чували за интернет... Боят помага само на малоумните. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2007 11:22:05 отговори + 0 0
тва беше предвидено за 1-и май но ченгетата са спасили пънкарите. Този път ги нямаше - честит ви пердах. стига плачкахте - малко бой не вреди - даже помага Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tom 21.06.2007 11:19:05 отговори + 0 0
Какви скинове са тия бе... Сякаш са оправили мангалите, че тръгнали с пънкари да се бият Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Motorheadbanger 21.06.2007 10:11:30 отговори + 0 0
Фанатизирани малоумници. Големи мъже сте, браво ! Като пречукаш някой със стъклена бутилка яко ли се чувстваш ? Никога няма да се оправи тази шибана държава, заради такива малоумници, никога ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Row 21.06.2007 10:03:03 отговори + 0 0
Гадна работа. Втората снимка е потресаваща.
Ако на някои хора им липсват морални устои нека поне се хванат за сламката "музика". Отиваш на концерт, за да се изкефиш на някоя банда, а някакви недоносчета ти развалят кефа, че и по-лошо. То като няма как да наречеш себе си "тъпо ко...е", спокойно можеш да се наречеш "скинар" с надеждата хората да не се усетят, че за нищо не ставаш. Има и други варианти: "левскар", "железничар" и т.н. Писна ми гашници да принизяват музиката и спорта! Няма значение какви етикети си лепят - за мен са ИЗМЕТ!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Dimmu 21.06.2007 09:56:37 отговори + 0 0
Всеки луд с номера си. Айде да им е честито на всички. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pesho-Gosho 21.06.2007 09:43:22 отговори + 0 0
Требвало е да застрелят некой още в началото и всичко щеше да спре...где е бляла Ухраната на залата а и куките от редовните 1-2 патрулки ?
Не моа си представя 20 души примерно да се засилят да бият много повече хора пред залата и да останат живи...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2007 09:36:21 отговори + 0 0
Да измрат в най гадни мъки тъпите скинари прости селски.Това са най малоумните същества на света. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен? 21.06.2007 09:20:55 отговори + 0 0
Седя си аз тук и чета някакви коментари,кои от кои по-интересни. Забелязах едно,че повечето хора които пишат имат акъл в главите. БРАВО!!! А относно онези малоумни тъпаци, мисля , че няма смисъл никой да се хаби повече като пише за тях. Хайде със здраве и наздраве Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГАРВАН 21.06.2007 08:13:09 отговори + 0 0
Аз не съм пънкар, но бях на концерта и не съжалявам. Поедно време излязох в коридора на залата за бира и видях че става някакъв бой, но не разбрах кво точно. Все съм знаел че скиновете са големи тъпаци, но сега вече напълно се убедих в това.
И накрая нещо по повод на тази глупост:
"sdm_korn - 2007-06-20 23:36:25

То кво да правят пого,винаги съм се чудел как може да се прави пого на пънк,ска и подобни тъпотии,ми то неква танцувална,веселяшка музичка,тея пого правят. "

А на кво да правят пого бе ****** на Корн ли???
Знаеш ли ти че погото е пънкарска измислица? Когато са го измислили тея твои Корн са биле още ма майките си в п....те.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 21.06.2007 08:07:45 отговори + 0 0
иии писнА ми от глупости Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2007 02:25:08 отговори + 0 0
"Псувайте вие пънкарите, но те за разлика от ония бръснатите са отишли там, дали са по 20 лв, за да видят любима своя група. А скиновете, които са отишли там, за какво са изхарчили тия пари - за две бутилки ракия!"

Евала, човек, няма кво повече да се каже.
А хората, отишли да видят Exploited далеч не бяха само пънкари.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2007 02:22:42 отговори + 0 0
Да, това е другата крайност на плиткоумните бръснати говеда, за които споменах.
Плиткоумни псевдо-анархисти, които от страх да не излязат националисти, плюят по родината си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Астронавт 21.06.2007 02:21:42 отговори + 0 0
Псувайте вие пънкарите, но те за разлика от ония бръснатите са отишли там, дали са по 20 лв, за да видят любима своя група. А скиновете, които са отишли там, за какво са изхарчили тия пари - за две бутилки ракия! Жалко за Тангра и невинните хора хора отишли на концерта. Надали след всичката тая простотия всичко ще бъде същото. Дали някой изобщо ще се замисли на кой концерт да иде, или пък от другата страна - кой концерт да огранизира Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 21.06.2007 02:18:38 отговори + 0 0
Не мога да повярвам! До къде стигнахме - елинизирани психопатчета да хулят България и то по не какъв да е повод, а по повод сбиването на местните столични хулигани??? Ето цитат на гърчеещото се копеле във форума на news.bg Как да не му размажеж мутричката на това куче!


ВАСИЛЕУС 2
Регистриран на: 21.06.2007, 01:18

"БРАВО ТАТАРИ
КАТО НЕ СТАВАТЕ ЗА НИщО ПОНЕ КУПОН ДА СИ ПРАВИМ САС ВАС
СЛАВЯНИЗИРАНИ МОНГОЛЦИ,БРАТСКИ ТУРСКИ НАРОД
ТРАКИЯ Е ГРЪЦКА,МИЗИЯ Е ГРЪЦКА
А ВИЕ СТЕ АУТ
ОТ ИСТЪРА ДО ИРАН ВСИчКО Е ВЕчНО ЕЛИНСКО"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 21.06.2007 02:05:57 отговори + 0 0
Аз съм още по-малко пънк. Даже не ги тря много. Но пънкът, малко или много е в основата на любимата ми музика - метъла. А е факт, че скиновете в България са объркани и плиткоумни говеда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

охо 21.06.2007 01:58:57 отговори + 0 0
Бахти тъпата история.Аман от келеши...Концертите трябва да предизвикват някакви положителни емоции,не да стават провокатор за свинщини.А тоя от втората снимка наистина прилича на труп баси. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2007 01:50:07 отговори + 0 0
пънкарите срам да ги е....цяла зала пънкари и накрая да ги набият ...чудо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sal 21.06.2007 01:45:04 отговори + 0 0
ебати ненормалниците са тия хора, честно...
а тоя на втората снимка направо ми изглежда мъртъв, пффф
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sdm_korn 21.06.2007 01:43:01 отговори + 0 0
Кво съм се изложил ве тъпак?Чувал съм и Ехploited и квото се сетиш,недей ми приказва за тея мишоци,дето ги слушат 5 олигофрена като вас,един път ви направиха концерт и вие се осрахте ве маймуни... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 21.06.2007 01:41:21 отговори + 0 0
Попринцип не съм скин но е заради такива кат тебе се кефя че са ви смачкали - щото от тва интернет хулиганство се зехте за мутри. аз видях какво стана - 1-и тръгнаха пънкарите - искаха бой - изадоха си боя. Разбраха че тва не е като да се праиш на мъж по форуми и чатове - честит ви пердах Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2007 01:37:53 отговори + 0 0
Дано на всички бръснати мелези до края на седмицата бял мрамор сянка да им прави. Амин.

Korn ли си, къв си...келеш, не ти го казвам за пръв път, явно няма и да е последен - престани да се излагаш, дрисльо. Явно нито со чувал Exploited, нито за кво става дума. А пънковете, каквито и да са, не са виновни за случката днес. Бръснатите мелези, обикаляха района два часа преди случката.

WeltherrschafT - ха ха ха. Смешник.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sdm_korn 21.06.2007 01:11:55 отговори + 0 0
сатана,тва за касапските банди го казах в кавички,ако забележиш,тоест исках да кажа обратното,не си ме разбрал.Точно щото тея банди са ми смешни и за тва исках да го намекна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 21.06.2007 01:07:20 отговори + 0 0
Fucked-bizzar точно това имах предвид, човек. Никой не свързва тия неща с музиката или ако щеш в конкретния случай с концерта. Я само си помислете БИСТРИШКИТЕ БАБИ какво са си помислили за тия мекерета (както би казал Вазов). Всъщност според мен трябва да се уточни за кой тип "пънкари" става въпрос. За пънкарите дето слушат пънк или за тези дето са се били и се носят като разпасани турчуля със пиърсинг и по чушките чак. Примерно имам много приятели които са фенове единствено на музиката (ама не сме се утрепали с тях щото не е метъл, тва са глупости!) които нямат нищо общо с анархизъм и непрани гащури, като на ония псета-наркоманчета. Днес обаче никой нищо и никого не признава, като пак казвам - ние тук също сме нареждани под общ знаменател. На мен утре ще ми лепнат етикета пияница, побойник, пропаднал...на теб нещо друго, на онзи трето и четвърто. Хората не ни различават. Тъпо но факт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2007 00:51:25 отговори + 0 0
Брата е са си дойде от там и каза, че са ви смачкали марксистките зурли - http://news.ibox.bg/news/id_1163818677 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


сатаната 21.06.2007 00:35:34 отговори + 0 0
еи анонимен.супер брато.точно така са си нещата.подкрепям те напълно.това са едни шибани овчари който само се чудят къде да се дракат и с кого да се сбият щото нямат капка мозък.всичките са шибани мелези и дори те самите не знаят кжи са, обаче се мислят за голяма работа като облекат някоя фанелка-българия над всичко или тем подобни.те незнаят за кжо се борят тия говеда.живота им няма смисъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fucked-bizzar 21.06.2007 00:27:40 отговори + 0 0
Хората не са виновни за това! Съгласен съм, че всички ги слагат под общ знаменател. Но така е в България както и в цял свят съществува цензура незвисимо от какво е предизвикана.
Пред мен жени( на видима възраст около 60) са коментирали:
-Колко са тъпи тия с дългите коси големи говеда!
Втората:
-Не е вярно аз познавам много такива хора, интелигентни и приятни.
Ако имаш желание да разбереш нещо ще го разбереш ако си кон с капаци е безнадеждно. Има неща които и мен ме учудват, но това е положението.
Случилото се е голяма тъпотия и нищо свързано със самата музика, а по скоро от някой отделни индивиди които трябва навреме да се премахват или вкарват в правия път. Но май няма воля и желание от някой който има средствата да го направи.
Тъпнята си е тъпня!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

satanata 21.06.2007 00:25:38 отговори + 0 0
ей sdm_korn как може да кажеш че exploited са касапска банда ве бай хуй като сметнеш че са свирили и са били банда още преди майка ти да те е изсрала бе педал шибан.ей пъпчасал плешивец касапин е баща ти.ако exploited са касапи според твоя болен мозък,значи ти си птичи лайно.аре вари лягай да ти сера у устата.най мразя такива некомпетентни,импотенти цървули като тебе да се изказват,а всъщност не знаят нищо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен? 21.06.2007 00:21:33 отговори + 0 0
Може ли само един въпрос да задам? Що за идиоти сте бре хора? Защо винаги трябва да разваляте кефа на останалите? вие дори не сте скинари или там какви лайна се водите. Някой писа за Германия. Там тъй наречените скинари ходят с Моллотов който хвърлят по общежитията на индийци, турци и т.н. А вие какво бе тъпаци? Искате по между си да се избиете ли? На всеки концерт правите проблем. Вие сте едни малоумни чалгари които дори не знаят за какво се борят(ако има такова нещо). Хайде спрете се бе малоумници. То швабите вече ги е срам като видят някъде тия свастики, а вие за какви се мислите незнам. Едни прости,тъпи комплексари и чалгари. Сбирщина от боклуци, които нямат никъква цел в живота.Поне да скачахте на мангалите, ама ви е шубе да не ви набият, и ще го направят защото сте силни само ако сте повече от 3-ма. Нали така, боклуци такива? Хайде знам ви що за стока сте. Пребивате метъл защото се е блъснал в някой от вас(боклуците) и след това когато дойде охраната да ви понашляпа още преди да ви удари баш най-големият ви тартор почна да реве без да има за какво. Хайде писна ми да ви храня. Искам само да кажа че вие ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ. ВИЕ НЕ СТЕ ЧИСТА РАСА. МЕЖДУ ВАС ИМА МНООООГО МЕЛЕЗИ ЗА КОИТО ДОРИ НЕ ЗНАЕТЕ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Weltherrschaft 21.06.2007 00:18:28 отговори + 0 0
Друго което ме дразни обаче е, че заради подобни случки болшинството хора, некомпетентни или по-възрастни причисляват всички под един знаменател. Дори за майка ми пънкари, метъли, скинари са едни и същи утрепки. Разбирам я, в друго време са живели нашите, но трябва ли и ние метълите да го отнасяме заради някви нехранимайковци като пънкарите и като носиш черна тениска и мешка задължително да си пройдоха и говедо дето само знае да се бие с други себеподобни? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


WeltherrschafT 21.06.2007 00:10:20 отговори + 0 0
В Германия има пък т.н. организация АНТИ-ФА. Тия утрепки са по-зле и от нашите "скинари" дето дори не зная какво е "Sieg Heil", пък тръгнали да се разправят с неонацистите. Благодарете се, че подобни мелези еврейски и пацифистки смешковци ги няма тук! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fucked-bizzar 21.06.2007 00:07:33 отговори + 0 0
Навсякъде го има! Просто ние не чуваме за тамошните изцепки нито сме по-добре, нито сме по-зле. Какви тъпизми ще ми чуят ушите от разни капацитети дето ходят само по коктейли ходят и наричат себе си Анал-лизатори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимко 21.06.2007 00:04:06 отговори + 0 0
Бе да няма само в България такива инциденти бе? Я вижте във Франция ония прасета, пънкарите дето замеряха с коктейли Молотов куките, заради бардака си в няква сграда на общината. Стига с тия комплекси, тва било България...Не сме по-лоши от останалите европейци, да не казвам, че сме пъти по-добре! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

satanata 20.06.2007 23:55:26 отговори + 0 0
еи шибаняци.нали знаете че шибаните скинове са навсякъде където има пънкари.те са измета на обществото и винаги намират и търсят с кого да се сбият.това са шибани телета.дано умрат дано.дано гребените са ги пребили.ама пребили в истинския смисъл на думата.деееееба тяхната маика евреиска даееба.това са шибани цигани,мръсни копелета(в буквалния смисъл)който не знаят кви са и кво искат.избиват комплекси тия гниди мръсни.и аз съм имал проблеми с тия курове и ги знам кви са боклуци.искам да умрат всички шибани бръсничи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sal 20.06.2007 23:53:06 отговори + 0 0
България сме, без подобни простотии не може Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Prongh 20.06.2007 23:50:28 отговори + 0 0
Дано да има и снимков материал,но аз се надявам също и някой да е заснел това събитие и на видео за да може после да го качи например в интернет. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 20.06.2007 23:46:38 отговори + 0 0
ей това как ми напомня на 1 стара история - идва полиция- "какво става тук" - "метъли и пънкари се сбиха" - "метъли и пънкари? да се бяха избили" обратно в патрулката и на път ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sdm_korn 20.06.2007 23:36:25 отговори + 0 0
То кво да правят пого,винаги съм се чудел как може да се прави пого на пънк,ска и подобни тъпотии,ми то неква танцувална,веселяшка музичка,тея пого правят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Septerra 20.06.2007 23:29:56 отговори + 0 0
Е тва е.. който си е зле си остава винаги зле. Дано се поизтрепят малко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Leper_Messiah 20.06.2007 23:24:05 отговори + 0 0
Пънко нема умре , ке го заровим живо ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Fanatik Priest 20.06.2007 23:15:46 отговори + 0 0
немам думи...аман от простотия! Хубаво, бе, куфейте си,бе! Хубаво, бе, правете си пого! Ама не се трепете все едно сте на война, бе! Ами то от една страна боя е хубаво нещо - бият се все излишни хора, ама покрай тях често го отнасят и невинни. И за кво!?!? На мене ми писна да влизам в ролята на умиротворител. Последният път, когато си развалих настроението точно заради такъв един побой, дето требеше пак да спирам, че щяха и жени да го отнесат, си казах, че ми е за последно - бийте се наволя, вече не ми дреме!

You Rock! ™
I Rock! ®
Пънку вземе умре, че вече не се трае!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимко 20.06.2007 23:07:44 отговори + 0 0
Софийски скинове = селяни с колелета дето ходят на мачове на ЦЕСКИ и УЕСЕКА, тия още пият ракията от дамаджани.
Пънкари = наркоманчета, дето ползват спринцовки вместо термометри и безопасни игли вместо обеци.
Опухайте първо мангалите, после себе си ве!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sdm_korn 20.06.2007 23:04:25 отговори + 0 0
Е точно пък заради тея да не отида на концерт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dev 20.06.2007 22:51:51 отговори + 0 0
А уе, пого да стаа, хахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.06.2007 22:50:33 отговори + 0 0
ходете в каварна, там няма подобни боклуци!
в софия да те е страх на концерт да отидеш|!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


sdm_korn 20.06.2007 22:47:27 отговори + 0 0
емотата и аз мога да ги наритам,ама за другите 6а ми тряя помощ,хахахаха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.06.2007 22:42:38 отговори + 0 0
Пънкари, скинове... ех, и emoта ако бяха замесени щеше да е кеф за очичките ми.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ууууу 20.06.2007 22:36:46 отговори + 0 0
загадка за скинове-селска забава с 3 букви-БОЙ! толко им е акъла Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.06.2007 22:35:17 отговори + 0 0
алооо скиноветееее.....я врийте майна си г....а.дееба глупаците прости. дано сте яли убав бой.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mago De Oz 20.06.2007 22:30:41 отговори + 0 0
Ето за това в Германия на Вакен, подобни отрепки не ходят ! Там при 40 хиляди метъли не става и един бой! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


........ 20.06.2007 22:26:26 отговори + 0 0
Браво...нека покажем на какво сме способни...винаги съм мразел скинарите...ясно е защо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DanceOfDeath 20.06.2007 22:24:13 отговори + 0 0
Поне нещо интересно да става!XAXAXAXAXA Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.06.2007 22:22:57 отговори + 0 0
МАМААААА ви дееееба......докато има такива малоумници човек няма да отиде спокоен на концерт.....ебаси през цялото време тряя да се оглеждаш някой бавноразвиващ се бръснат да не ти счупи нещо в главата........мама му деееба и заради тия пълни буклуци....една линейка няма...хората умират а шибаните линейки са пред шибаната универсиада да кърпят шибани малоумници!!!!!!!! НЕ Е чОВЕШКО Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DrStein 20.06.2007 22:18:56 отговори + 0 0
Не е леко да си бръснат боклук Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.06.2007 22:03:15 отговори + 0 0
Деееба и шибаните глупаци Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


sdm_korn 20.06.2007 21:57:43 отговори + 0 0
В превод..."олигофрени и бавноравиващи се сбиха"
То при такива "касапски" банди,как да не се сбиеш.Ха-хахахахахахаааааааааааааа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".