SMALLMAN и Иван Шопов представят съвместно EP на 17 ноември

27 сеп 2016, 16:05 ч. 932 / 10 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Smallman със сигурност са една от най-ярките и отличителни групи в последните 10 години. Верни на принципа си да не стоят в рамки и да не си поставят сами бариери, сега четиримата работят върху много специално ново издание с диджея и продуцент Иван Шопов. Познаваме го от проектите му Бalkansky с Теодосий Спасов и Иво Христов, Cooh, The Third Man. Иван Шопов е едно от най-силните имена на българската електронна сцена, като музиката му го е отвела къде ли не по света, включително в Северна и Южна Америка, Азия, както и на десетки партита и фестивали в Европа.

Познанството на smallman с Иван Шопов датира от много време, а сега най-сетне стига и до логичната си кулминация – сътворяване на съвместна музика. В края на лятото музикантите се качиха заедно в село Манастир, където се роди и третият албум на smallman “Envision”, за да напишат заедно едно парче. Колаборацията между тях обаче се оказа толкова естествена и хомогенна, че вместо една песен, smallman и Иван Шопов са готови с материал за цяло ново EP. След прецизно пресяване на песните, през октомври те ще влязат заедно в Kore Studio в Лондон с продуцента Джордж Апсиън. И на 17 ноември ще представят съвместната си работа с много специален и различен концерт в Club Terminal 1.

На събитието в София smallman ще излязат на сцената заедно с Иван Шопов и ще свирят за пръв път пред публика новите си песни. Специален гост на шоуто ще бъде и вокалната формация Avigeya.

Smallman отварят поредната нова страница по пътя си. След участие на румънския Rockstadt Extreme Fest през август, в началото на октомври ще свирят на 18-ото издание на холандския фестивал Prog Power, а на 11 октомври са специален гост на концерта на американската дуум сензация Subrosa в Лондон. След това идва и специалният концерт на smallman с Иван Шопов в София на 17 ноември.

Билетите за концерта вече се предлагат в мрежата на Eventim.bg на цени от 15 лв. на предварителна продажба и 18 лв. на самата дата и на място. Каси – щандовете на Eventim на ул. "6-ти септември" и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията. С оглед на очаквания висок интерес, организаторите препоръчват възможно най-ранното закупуване на билети! На 17 ноември клуб Терминал 1 ще отвори врати в 21:00, а концертната част е с начало 22:00.

Очаквайте подробности скоро.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".