Сменят и режисьора на биографичния филм за Freddie Mercury

14 мар 2014, 20:00 ч. 294 / 2 2
пред./следв.

   Режисьорът Dexter Fletcher се е отказал да заснеме дългоочаквания биографичен филм за легендарния вокалист на QUEEN Freddie Mercury. Причината са "творчески различия" с продуцента Graham King. По-рано от проекта отпадна и Саша Барон Коен, който трябваше да изиграе главната роля. Той бе заменен от Бен Уишоу (на снимката), избор, предизвикващ масово недоумение заради пълната липса на прилика между актьора и певеца. Китаристът Brian May обясни, че преобладаващо комичния имидж на Коен не е подходящ за пресъздаване образа на Freddie. Очаква се най-сетне снимките да започнат през това лято. Сценарист е Peter Morgan ("Кралицата", "Фрост/Никсън").

 

Ben Whishaw



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


КК 15.03.2014 13:27:34 отговори + 0 0
Вече очакваме да кажат по някое време и, че филмът няма да е за Фреди Меркюри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГП 14.03.2014 20:09:27 отговори + 0 0
Тъпанари. Това, че Коен в повечето случай участва в комедии, не значи, че не може да играе в сериозни филми. Доказал е колко е добър. Да не би в "Суйни Тод" да играеше олигофрен? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".