Звездата на SMOKIE Chris Norman разкрива тайните за десетилетия успех

13 мар 2013, 17:47 ч. 210 / 2 0
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Големият и вечен изпълнител на незабравими балади и рок парчета, професионалистът, задържал се цели 30 години на сцената, легендата на SMOKIE Chris Norman пристига съвсем скоро в България със своя бенд от 10 човека.

   След като обяви два поредни концерта във Велико Търново на 21 март и в София на 22 март, Chris Norman ще пристигне и с някои по-специални изисквания, като всяка световна звезда.

   Интересна подробност от живота на гласа на SMOKIE е това колко енергичен и харизматичен е Chris Norman, въпреки своя дълъг и нелесен път на славата и това, че самият той спи само по няколко часа на денонощие.

   Специално изискване на артиста е апартаментът му в Парк Хотел Витоша да бъде с напълно затъмнени прозорци, както и да има вентилатор и малка електрическа печка. Никой не би предположил, че музикалният феномен се унася в сладък няколкочасов сън единствено под звуците на вентилатор или електрическа печка. Този звук помага на Крис да заспи, но и да отпочине качествено за кратко време, за да бъде готов за следващия концерт. Това е една от тайните, които крие една велика звезда за успеха в музикалната си кариера.

   Любопитно е също, че в менюто на Chris Norman не влизат никакви консерванти и полуготови продукти. Маринованите меса и пържените гарнитури не са по вкуса на звездата. Предпочитанията на артиста и неговия бенд отвеждат към по-специални ресторанти, като ресторант Асеневци във Велико Търново, където се насладиха на кулинарното изкуство в България артисти като “Lord of The Dance”, “100 Gypsy Violins”, “Vienna Mozart Orchestra”. Така започва подготовката по турнето на SMOKIE звездата Chris Norman в България.

   Концертите ще бъдат на 21 март във Велико Търново, в ДКС „Васил Левски“, от 19 часа и на 22 март в София, в зала 1 на НДК, от 20 часа.

   Билети се продават на Билетен център НДК София, на Туристически Информационен Център Велико Търново и в мрежата на магазини Пикадили, Офис 1, Германос, бензиностанции ОМВ, както и онлайн в системата на Eventim.bg [поръчай онлайн]. Цените са от 20 до 80 лева.
Chris Norman poster

още за:

Chris NormanArt Bg


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".