Интервю: "Организаторите на "Rockin Bulgaria" искат да се пречистят чрез благотворителност"

31 юли 2017, 08:06 ч. 4845 / 13 53
пред./следв.

   В началото на месеца в българското медийно пространство се появи информация за предстоящ грандиозен концерт на националния стадион "Васил Левски" - 100 банди и над 800 музиканти ще свирят едновременно кавъри на известни рок парчета в продължение на шест часа. Датата на събитието е 22 септември - национален празник на България. Организаторите обещават още и танцьори, специални костюми и уникална хореография, демонстрации от ММА бойци, рокери с ръмжащи мотори, както и да изградят покритие на стадиона, което да предпазва участниците и публиката на събитието в случай на лошо време.

   Но кои са тези организатори? Името им бе съобщено официално - VIP Service Management "Нощни ангели". И от всички български медии единствено WeRock.bg извърши "сложното" действие да потърси с "Google" информация за тази фирма. Не за да предизвикваме сензация, а просто да разбере кои са тези хора. Но Сензацията с главно "С" изскочи моментално. "Нощни ангели" имат сайт с адрес sextour.bg и въпреки, че домейнът препраща към rockin.bg, няколко дни всеки можеше да разгледа свободно съдържанието на страниците на sextour.bg. До този момент дейността на VIP Service Management "Нощни ангели" се е концентрирала в организирането на сексуални оргии с по няколкостотин участника на различни "тайни" места в Европа и дори и секс-круизи...

   Публикацията ни "Клуб "за сексуално освободени българи" прави "най-големия рок концерт" у нас със 100 банди на ст. "Васил Левски"? предизвика широк отзвук и извади наяве преди всичко някои въпроси - ще се случи ли изобщо това събитие и как така фирма за сексуални оргии прави грандиозен благотворителен концерт в помощ на самотни майки.

  През по-миналата седмица се свързахме с представители на организаторите, които отговориха на всички наши въпроси - удобни и неудобни. Пред микрофона на WeRock.bg застанаха Ивайло Кицов (отговарящ за музикалната селекция и програма) и Антоанета Иванова - ПР на "Rocking Bulgaria". По-долу е цялото интервю, което дадоха за нас. Разговорът е проведен преди новината, че Joe Lynn Turner, D2 и няколко други банди отказват участие в концерта.

 


WeRock.bg: Първият ни въпрос е свързан с дейността на VIP Service Management "Нощни ангели" като организатор на сексуални екскурзии и оргии. Бихте ли коментирали?
Антоанета Иванова: Ние не можем да коментираме основно тази дейност, защото сме наети по един конкретен проект - "Rockin Bulgaria". Можем като личности, извън проекта за който сме наети, и от опита, който аз имам в организирането на събития, да кажа, че съм се срещала с много фирми и хора, които са имали може би нелицеприятна и по-особена дейност, които в годините стигат до идеята и мисълта да се дистанцират, да се пречистят и да минат към някаква благотворителна дейност. Считам, че тук случаят е същия. Това ми е коментарът като физическо лице, като човек от опита, който имам, но казвам, че аз съм наета за конкретно събитие, несвързано с никаква такава дейност. Но аз не се притеснявам, защото виждам тези хора, добрите им намерения Аз си слагам моето име, а аз съм човек, който много години се занимава със събития и знам и виждам, че те ще се пречистят.
Ивайло Кицов: По същия начин и аз влязох в проекта, буквално за 10 минути след като ми беше връчен един телефон. А лично аз бях наясно, защото човекът, който свали пред нас картите си, свали и тази част от тях, обяснявайки, че е съвсем възможно от тук нататък това по някакъв начин да попречи на процеса по организирането на самото събитие. Т.е. ние имахме тази готовност...
Антоанета Иванова: Да, така е.
Ивайло Кицов: ... не е крил нищо от нас. Аз видях един човек, който самият той е музикант. Отлично знам какво е, когато един музикант впрегне сили, ентусиазъм и енергия да прави музикално събитие. Защото тук вече, преди да бъдеш организатор, трябва да заглушиш това, което фенът крещи вътре у теб. Той е конкретно рокаджия, затова и аз бях поканен да участвам предвид дългогодишните ми познания в бранша - факт е, че хората ме познават и че контактът между мен и тях би бил много по-лесен отколкото между тях и него, чието име не говори нищо на две трети от тях, да кажем. Това е истината.
Антоанета Иванова: Ние сме поканени в този екип - хора от кариерата всеки в своята си област, което по принцип прави впечатление, че тези хора искат да си свършат професионално работата и потвърждава моето мнение, че тези хора искат да излязат от орбитата на този си бизнес, за който споменавате.
Ивайло Кицов: Да, той признава, че финансите са от него, но разчита за ноухауто от нас. Проверил ни е всички от гледна точка на това хем да можем да свършим работа, хем да не сме дискредитирани имена.

А не би ли било нормално просто да регистрира нова фирма...
Антоанета Иванова: Тя е в процес на регистрация...
Ивайло Кицов: В процес на регистрация е "Рокин БГ"

Да, но първоначалното обявяване бе с името на "Нощни ангели"...
Антоанета Иванова: Поради факта, че не беше събран целият екип.
Ивайло Кицов: Да, това е така...
Антоанета Иванова: Това е конкретният факт, в момента е в процес на регистрация - както каза Кицов "Рокин България" ще се казва фирмата и ще бъде ООД.

Това ли е всъщност основният организатор - тази фирма...
Антоанета Иванова: "Рокин България", която в момента е в процес на регистрация.

Остават грубо два месеца до 22 септември. За такова събитие това е съвсем малко време. На какъв етап е подготовката?
Ивайло Кицов: Всичко се решава в ход, много е назорено... Дори кой ми го каза онзи ден по телефона, не си спомням вече... Дали не беше Мариана Попова... Не, не искам да бъда конкретен, когато не си спомням точния човек, но беше "Абе, за нас по морето в момента с организираните участия отдавна, време колкото искаш до тогава, но вероятно за вас време няма". Няма време! Часовникът ни цъка в гърлата, защото екипът не е голям, а работата е много. От една страна са чисто административните и бюрократични ходове, които предстоят. Иначе аз като човек, поканен да селектира групите, мога да кажа, че в голямата си част те вече са почти ясни. Водят се преговори с хора, които по една или друга причина, предвид летния сезон, са били извън България, извън София. Но с тях първоначалните разговори са проведени, те са поканени. Приемам, че един участник е сигурен, когато е попълнил договора и когато предложеният от него хонорар е приет.
Антоанета Иванова: Аз да конкретизирам нещо по отношение другата част от подготовката на събитието, която е също много важна. Това е ПР-ът и рекламата. Началото на август ще стартира активен ПР и реклама за самото събитие. От 1 август се отварят касите на стадион "Васил Левски" за продажба на билети.

На пресконференцията, която дадохте на 4 юли, казвате, че първоначалният план е бил концертът на бъде на 23 септември, но заради мач на "Лудогорец", който е на 25-и...
Ивайло Кицов: Не, не. Трябваше да бъде в "Арена Армеец" на 23-и. След което логистиката на събитието го премести на националния стадион и там вече дойде казусът, че няма как да е на 23 септември, предвид изискването съоръжението да е свободно три дни преди самото събитие.

Точно така. Но мачът е на 25 септември. Тези три дни включват следващия ден след концерта - 23-и...
Антоанета Иванова: Само да вметна - договорът със стадиона е подписан. В момента се уточняват нещата с общината. Понеже аз се занимавам с това нещо - за отцепване на района по време на събитието, както и със СДВР за охраната. Извън това вътре стадионът ще се охранява и от фирма, която ние наемаме.
Ивайло Кицов: Така. И тук искам да кажа и аз нещо допълнително, понеже пък аз играя по тази лайсна - предстои съвсем скоро застраховката на тревата на стадиона, а вероятно и пътеките.

Друга ми е мисълта - че след такъв концерт има няколко дни на раздигане на сцена, техника, бекстейдж и прочие...
Антоанета Иванова: Съгласна съм с това, което казвате. Тези въпроси са уредени в договора, който е факт и стадионът е платен.

Значи от 23 септември "Лудогорец" ще може да тренира. От следващия ден.
Антоанета Иванова: Да. Аз не мога да го коментирам в подробности, защото договора не съм го видяла с очите си. Аз съм била в стадиона, за да договаряме следващите неща. Предстоят общи срещи в СДВР, предстоят общи срещи в общината около организиране на пространството около стадиона както трябва да бъда за такова голяма количество хора и такова събитие.
Ивайло Кицов: Може би тук е момент да отворя една скоба и да обясня за нещо, което искахме да се случи, но няма как да се случи, защото се оказа, че всички тревни площи са ангажирани до края на август, нали?
Антоанета Иванова: До септември, 15-и.
Ивайло Кицов: Да... Искахме да направим както се полага и както е нормално няколко пре-партита за промоция на събитието с раздаването на билети със свиренето на групи, които участват. С дечица, понеже ние се връзваме и с децата от "RockSchool". Поне имаме такива намерения, не е финализирано, но обяснявам по каква линия се водят преговорите. За голямо съжаление обаче срещнахме...
Антоанета Иванова: Българската бюрократична система по отношение на разрешителните, които трябва да получим, за да можем да направим тези партита. Ставаше въпрос конкретно за Южния парк.
Ивайло Кицов: Това от една страна, от друга страна е фактът, че те вече са ангажирани.
Антоанета Иванова: И са заети датите, които на нас ни бяха необходими.

Обявили сте, че на участващите музиканти ще бъдат платени, да ги наречем прилични хонорари...
Антоанета Иванова: Хонорари не можем да коментираме, знаете...

Да, няма да ви питам какви са. Нито високи, нито малки... прилични.
Ивайло Кицов: Да.

Да направим една друга сметка: наем на националния стадион, сцена, озвучаване...
Антоанета Иванова: Аз ще ви кажа бюджета. Въпросът Ви е какъв е бюджетът...

Не, не ми е това въпросът. Въпросът ми е - очакваните приходи от билети не са ли по-малки от бюджета?
Антоанета Иванова: Не. Категорично - не.
Ивайло Кицов: Защото имаме и едно предварително очакване, свързано и с известно спонсорство в рамките на идните два месеца
Антоанета Иванова: Не, не, ако трябва да говорим конкретно за приходите от билети на база бюджета - не, не са по-малко.

А обещанието за някакъв вид конструкция, която да е като покрив на стадиона.
Антоанета Иванова: Да, ще се случи.
Ивайло Кицов: Което пак... продължавам това, което говорихме и предишния път по телефона. Предплатен стадион и факта, че тези хора поръчват нещо, което ще им е необходимо за нататък, означава, че те са тръгнали сериозно в тая посока, а не е въздух.

Дано да е така... Следващ въпрос: Казахте, на пресконференцията, че музикантите ще имат три или четири дни за репетиции.
Ивайло Кицов: Сигурни са репетициите - от 19-и до 22-ри...

800 души трябва да репетират над 40 парчета за четири дни. Възможно ли е?
Ивайло Кицов: Репетициите са с начален час 8, като генералната е в деня на самото събитие.

Казахте, че ще има следваща пресконференция на 18 септември, на която вече ще бъде съобщено финално какво и как ще се случи.
Ивайло Кицов: Тя беше обявена следващата съвсем импровизирано, както се казва. Продуцентският екип взе това решение буквално минути преди да влезем на пресконференцията и предвид това дали е възможно да ангажираме залата за тази дата. Основната цел на тази пресконференция е, освен предстоящия концерт, да бъде обявено следващо събитие, свързано с "Rockin Bulgaria"...
Антоанета Иванова: С продуцентската компания като такава. То няма да е рок събитие, но ще е на продуцентската компания, като на тази пресконференция трябва да бъдат раздадени и акредитациите на журналистите, които ще имат възможност да влизат по време на репетициите и за самото събитие на 22 септември.

Това ми се струва супер непрактично, защото журналистите не са само от София. Те трябва да дойдат на 18-и, за да си получат акредитациите...
Антоанета Иванова: Журналистите, които не са от София, когато заявят желание да бъдат акредитирани, те ще присъстват на самия ден - 22-ри. Журналистите, които са в София и имат интерес да присъстват на репетициите - това не е задължително, ще имат тази възможност.
Ивайло Кицов: Така също ти, стопанисвайки такава медия, би трябвало да знаеш, че съвсем възможно е хората, които са от провинцията и пристигнат същия ден, два часа преди самото събитие да получат своите баджове на определен вход.

Да, така е. Все пак - тази втора пресконференция на 18-и - не мислите ли, че не стимулира хората да си купуват билети, едва ли не да трябва да чакат какво ще кажете на 18-и...
Антоанета Иванова: Ние не разчитаме на тази пресконференция за покупката и продажбата на билетите. Това е въпрос на рекламата и ПР-а, които ще се случат от 1 август...
Ивайло Кицов: Българинът купува билетите в последния момент, както знаем Освен това, 22-ри е особена дата и това сме го мислили, от гледна точка на факта, че е национален празник, почивни дни. Предстои хора да излязат, но и предстои други да дойдат - хората, които са били през август и през септември на море, вече се връщат тука. В последните години лично аз забелязвам една тенденция, че горе-долу по това време софиянци, обиколили родата по морето и по планините, самите те започват да посрещат гости, които живеят там. Мисля, че един такъв концерт би бил прекрасен повод да дойдат, за да видят накуп свои любими групи, които няма как да видят иначе.
Антоанета Иванова: Още повече, че те са вързани не в концерт като концерт, а в спектакъл. Драматургично издържан и отрежисиран като такъв.
Ивайло Кицов: Да, така също е много важно да се почертае, че, без да подценяваме по никакъв начин българската музика и авторската българска музика, все пак събитието е направено и е помислено и е решено като кавър събитие, а именно - парчета, които всички знаят и обичат. Сега, някои от по-популярните групи, казвам го без абсолютно да подценявам по-младите, защото сред тях има страшна сила, в последните пет години забелязвам - къкри така наречения ъндърграунд с групи, които ще избият рибата. След пет или след десет години много от тях вероятно ще се реализират първо извън България. Но, без да ги подценявам тях, замислено е като едно мащабно шоу, на което всички да се изкефят. В това число и музикантите, които бидейки музиканти са и меломани.

Може ли да кажете колко билета са продадени досега? Може да не отговорите с точна цифра или изобщо да не отговорите...
Антоанета Иванова: 10 000.


Точна цифра, чудесно. А защо билетите не се продават чрез някоя от популярните тикетинг системи?
Решение на продуцента.

А каква е изработката на билетите, самата хартия, има ли защити - водни знаци, холограми?
Антоанета Иванова: Билетите се продават на база търговско дружество по законите в България с прикрепен към билета касов бон - така както са изискванията по закон и на НАП. Защото вариантите са два - или с касов бон от търговско дружество, прикрепен към билета, заради отчетността на търговското дружество в НАП, или закупуване на билети от Министерството на финансите. Решението е с касов бон и билета е придружен със закачен касов бон.

На пресконференцията и на сайта си вие използвате клипове на италианския проект "Rockin' 1000". Имате ли разрешение, уговорка с тях?
Антоанета Иванова: Да, тези неща са уредени.
Ивайло Кицов: Да, дори има идея, това което ми предстои аз да питам при следващата ми среща с Миро, е - имаше идея от "Rockin' 1000" да изпратят двама или трима участника за шоуто в България. Това беше идея, която само съобщавам. Не знам докъде са доведени преговорите там.

Последен въпрос: Ако все пак събитието не се състои или се състои в много различен от обявения вид - ще дадете ли пак интервю за нас, за да кажете причините?
Антоанета Иванова: Събитието не би трябвало по никакъв начин да се случи извън обявения вид. Предстои ПР-кампанията, да излязат ПР-материали и новини, в които ще бъдат обявени и рекламирани част от режисьорските решения. Не пропускате, че в спектакъла ще участва и Хорът на Националното радио и Симфоничният оркестър на Националното радио. Така че тези неща се отработват от режисьора във варианта, който е заявен като концепция и ние работим за изпълнението на концепцията такава, каквато е заявена и приета от продуцентския екип. А след събитието със сигурност ще има среща с журналисти, освен за обявяване на по-нататъшните проекти, които има компанията "Rockin Bulgaria", ще бъдат обявени нещата, свързани с фондацията.
Ивайло Кицов: Така също ще бъдат обявени приходите, което е много важно.
Антоанета Иванова: Да, ще бъде отчетен приходът, разходът, това, което отива във фондацията, какви са стъпките за изпълнение на заявеното от фондацията действие.
Ивайло Кицов: Целта е фондацията.
Антоанета Иванова: Значи, след събитието при всеки случай ще има отчет какво се е случило.
Ивайло Кицов: Да - успяхме ли, не успяхме ли, в каква степен успяхме, какви бяха нашите очаквания, какви бяха поуките, които си извадихме, може ли една фондация да се опита сама да изкарва парите за себе си, а не да кани на приятелски начала музиканти или артисти без пари да свирят в нейна подкрепа. Опитваме се по някакъв начин доколкото е възможно тази фондация сама да подпомага своята дейност. Дали това е възможно в България - ще разберем на 22 септември.
Антоанета Иванова: И ще го отчетеме на 24-25-и.

Като въпроси от нас това беше всичко, вие искате ли нещо да добавите?
Ивайло Кицов: Една новина от днес - "Силата на рока", конкурса който организира Милена Славова, и "Rockin Bulgaria" се побратимяват, като победителят от конкурса, който тази година ще се проведе в Ловеч, неговата морална награда ще бъде да излезе и да свири с всички тези участници. Кажи ми сещаш ли се за друга група в България, която дебютира пред публика на националния стадион с бенда на БНР и със смесения хор?

Не, не се сещам.
Ивайло Кицов: Така, това имаме като информация от днеска (17 юли, бел. авт.).

Благодаря за това интервю!
Благодарим и ние!


Автор: Satyr

 



Коментари   (53)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Милко 18.08.2017 13:59:40 отговори + 0 0
Иво, човек, дръпни се от този фарс, не се излагай... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Manqka 7.08.2017 08:31:51 отговори + 1 1
ВИЕ ЩЕ СТЕ ПОРЕДНОТО СЪБИТИЕ, КОЕТО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ!!!

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Реалист 3.08.2017 02:38:26 отговори + 6 1
Ще съм изумен ако има дори само 100 човека, които да се вържат и да си купят билет за подобно "събитие". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фреди 2.08.2017 08:45:19 отговори + 8 1
Самият факт, че г-н Танков продължава да се заяжда на дребно с коментиращите тук и да отговаря в стил първи клас втория срок "ти си лош, щото не искаш да си играеш с мен" ясно показва на какво ниво са хората и организацията на това "събитие". Никой от дългогодишните рок и метъл фенове с десетки и стотици концерти зад гърба си няма да се върже на тази пунта, спрете да се опитвате да ни убедите в нещо, в което не искаме да бъдем убедени! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stanislav 2.08.2017 17:00:38 + 4 2
Така си е, знаем какво стана с подобен индивид, дето ни обвини в липса на "фестивална култура". От доста време насам не съм падал под 50 музикални събития годишно (последните две години достигах по 90), мисля че имам доста добра преценка за организаторите у нас, кой за какво се бори, какво влага и какво чака да получи. Тези не само че са аматьори (не говоря за секс-индустрията), ами прости и нагли... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 2.08.2017 01:41:24 отговори + 5 1
Е, не...
http://forum.muzikant.org/topic/198201-%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D1%8F%D1%82-%D1%81%D0%B5-%D1%80%D0%BE%D0%BA-%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B5-%D0%B2-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BC-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82-%D0%BA%D0%BE/?hl=rockin

Цитат:
Не можем да повярваме , че при почти 400 прочита на темата имаме само 5 емайла от групи.
---

Грандиозно събитиище ще е, дума да няма.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Снощен Ангел 1.08.2017 17:22:18 отговори + 6 1
Друг интересен факт: Тъкмо си купувах през сайта /ROCKIN.BG/ 16 бр. билета за мен и моите приятели, отворих схемата на стадиона и.....какво се отваря ЕВАКУАЦИОННА СХЕМА на ст.Васил Левски. Да сме подготвени един вид .
http://rockin.bg/product/bilet-sektor-a
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

запознат 1.08.2017 22:34:46 + 1 9
Ръководството на стадиона ни задължи да публикуваме план за евакуация при опасна ситуация ! Това е абсолютно задължитено за всеки един рромотър който организира масови събития ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фреди 2.08.2017 08:30:11 + 6 1
Но не и на страницата, откъдето се купуват билети! Да бяхте видели как се прави от някой истински промоутър. Това е смехотворно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 1.08.2017 16:46:53 отговори + 7 1
Тия са ненормални!!! Много ще се изненадам ако има дори един човек, който да се върже на тези фантасмагории. Но ми е интересно дали наистина интервюираните си вярват?! Защото ако е така, то първото ми изречение няма да е пресилено... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Jack 1.08.2017 11:57:49 отговори + 8 1
Ново двайсет. Сега пък ни канят на тежка сватба. Ето текста от сайта им:
ПРИЯТЕЛИ , ROCKIN BULGARIA ПРЕДОСТАВЯ ВЪЗМОЖНОСТ НА ПЕТ ДВОЙКИ МЛАДОЖЕНЦИ ДА СКЛЮЧАТ БРАК ПРЕД 50 000 ДУШИ НА НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" В СТИЛ "ЕЛВИС ПРЕСЛИ - ЛАС ВЕГАС" И ДА ИЗЖИВЕЯТ НЕПОВТОРИМО ЕДНО ОТ НАЙ ВАЖНИТЕ СЪБИТИЯ В ЖИВОТА СИ! КОНЦЕРТА ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА 22 СЕПТЕМВРИ 2017 ГОДИНА. ВСИЧКИ РОК МУЗИКАНТИ ЩЕ ПЕЯТ И ЩЕ ПОЗДРАВЯТ ДВОЙКИТЕ. МОЖЕТЕ ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ И ДА КАНДИДАТСТВАТЕ ЗА ЦЕРЕМОНИЯТА НА ЕМАЙЛ OFFICE@ROCKIN.BG КАТО ОПИШЕТЕ КАК БИ ИЗГЛЕЖДАЛА ВАШАТА СВАТБА ПО ВРЕМЕ НА КОНЦЕРТА. КРАЙНА ДАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ 30 АВГУСТ 2017 ГОДИНА. Това нещо започва да прилича на сватбен водевил с циркови елементи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Скептик 1.08.2017 11:20:00 отговори + 10 0
От сутринта въртя рок-радиата и надничам в профилите на активните рок-медии и цитирани изпълнители, в очакване на ПР-кампанията, която трябваше да ни залее от днес...
Нещо не я виждам, но продължавам да чакам търпеливо.
Някой от четящите има ли позната група, която ще участва? Някакво инфо, от приятел на приятел...? За знайни и незнайни съборчета с девет участника разбирам от няколко източника, а за това грандиозно събитие - от нийде нищо...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

следовател 1.08.2017 09:10:45 отговори + 8 0
Пуснете след време обещаното второ интервю и цена няма да имате. Тези си звучат като класически измамници... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Джой Ди Трибиани 31.07.2017 20:58:23 отговори + 14 2
Кицата, по утвърден вече тертип на работа, сигурно вече е написал репортаж за проведения концерт. Кица, направо го пусни, боли те к*ра ще има ли, нема ли да има концерт. Важното е графоманство да кипи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

запознат 31.07.2017 19:18:38 отговори + 6 22
Имам чувство , че в този сайт и форум се подвизават само РАЗБИРАЩИ ОТ ОРГАНИЗАЦИЯ НА КОНЦЕТИ , ПРАВИСТИ И ХЕЙТЪРИ - РАЗБИРАЧИ . Концерт ще има и нищо и никой не може да НИ спре ! А вие продлжавайте да си живуркате в един измислен от вас свят където кой кого иска да се покаже и докаже колко голям хейтър е ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Burner 31.07.2017 21:39:52 + 19 1
Ще бъде чудесно да си организирате концерта! Успех! Но, да наричаш хейтъри читателите на сайт за метъл/рок музика е доста ... хм, да го кажем не на място! Та това са хората посещаващи концерти ... Същите тези хора след доста години опит по концерти и фестове доста бързо разпознават кой, кой е ... Да обявиш за мега рок събитието на годината свиренето на кавъри е смехотворно ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lukcho 31.07.2017 22:05:48 + 9 0
Концерт ще има и нищо и никой не може да НИ спре ! - Рокин БГ пере (пари) най-добре! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаххахаха 31.07.2017 22:28:28 + 9 0
Един кор ще има! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

запознат 31.07.2017 22:30:44 + 2 16
Не благодаря, от такива зрители като част от тук присъстващите които една добра дума не написаха за концерта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 1.08.2017 01:43:02 + 11 1
То, запознат, е доста трудно да напише човек добра дума за "концерта", при положение, че това вашето е въздух под налягане, само че без въздуха и без налягането. А концерт е ясно колко ще има - на Джо Лин Търнър, който е пял безплатно по площадите на провинциални градове, не можахте да му покриете изискванията... И кой точно очаквате да повярва, че са продадени десет хиляди билета за Джо Лин Търнър, при положение, че и него го няма? Той ви беше най-голямата звезда, понеже. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Незапознат 1.08.2017 10:25:46 + 14 0
10 000 продадени билета и 277 лайка във Фейсбук. Seems legit Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

запознат 1.08.2017 10:26:36 + 2 11
Може би е време да публикуваме копия на договорите на отказалите се от участие в концерта и тогава ще разберете защо им е отказано ... като видите космическите хонорари които поискаха за.... благотворителен концерт. Колкото до Джо Лин Търнър как ви се струва сумата от 79 000 $ ? Приположение , че пее за 10 000 навсякъде ? Да не говорим за Д2 , че ще ви падне шапката .... Колкото до Руските групи те ще присъстват на стадиона като в момента сме в процес на подписване на други договори с тях които този път не минават през Йоан Петев , а директно през руският им мениджър ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 1.08.2017 12:38:30 + 7 1
Колкото до Джо Лин Търнър как ви се струва сумата от 79 000 $ ? Приположение , че пее за 10 000 навсякъде ?
---
За другите не знам, но на мен ми се струва, че си нямаш понятие от това, за което говориш, и разчиташ и тези, които те четат, да си нямат понятие.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 1.08.2017 13:13:28 + 7 2
Защо след като нямате финансовата възможност да покриете хонорарите на изпълнителите , обявявате на ляво и дясно кой ще идва при положение, че нямате никаква яснота по въпроса? Да концерт може и да има...ако го преместите на Бузлуджа. Жалкото е ,че такива псевдо промоутъри като вас, си мислят , че ще се налапат с пари от заблудените фенове. Тоя бъркоч от рок кавъри , мотори, оркестри и ММА хулигани дето си мислите , че ще направите освен присмех друго няма да провокира у феновете. Направо не е за вярване, че си вярвате...хаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Незапознат 1.08.2017 15:09:52 + 4 1
Тъй като не съм запознат, бих искал да попитам - за тия 6 концерта Ахат колко ще плащат на Джо Лин Търнър? По 79 000 долара на концерт или по 10 000? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Незапознат 1.08.2017 15:11:57 + 4 0
Извинявам се, пропуснах да посоча за кои концерти питам - става въпрос ето за тези:
https://www.werock.bg/novini/natzionalno-turne-na-ahat-prez-noemvri-s-joe-lynn-turner?id=40031

Моля да ме извините, но все пак не е лесно да се заливаш от смях и в същото време да свършиш всичко както трябва
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stanislav 1.08.2017 16:52:56 + 5 2
"запознат", нали нямаше да е концерт, а грандиозен спектакъл. Сега твърдите, че ще е концерт. Не бъркайте хейтърството със здравия разум на рок и метъл-фена и критиката му (за която има пълни основания). Изглежда таргетът за "грандиозното събитие" са индивидите, ходещи по мото-съборите , което донякъде обяснява обявените продажби (ако числото изобщо е вярно). Ако не сте наясно, от хора, за които музиката е свързана в огромна степен с живота им, може да очаквате само присмех и нищо друго. Защо не се занимавате с чалга събития? Може би защото чалгарите не са са склонни да се разделят с огромни суми пари заради музика (да я наречем условно така)? Добре де, защо решихте, че ще изкарвате кинти от нас?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

запознат 1.08.2017 22:28:53 + 2 4
Някой да те кара на сила да си купуваш билети? Утре ако искате ще публикуваме сканирано копие на договора с Джо Лин Търнър за да ви се затворят устите най- накрая ! Може да накарате и Йоан Петев да ви го публикува също ! Да точната сума е 79200 $ ето доказателство! http://mobinews.bg/contract.png Пари за покриване на целия концерт има , но това не означава , че трябва да ги даваме на килограм кой колкото поиска ! Концерта е благотворителен преди всичко ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 1.08.2017 23:08:00 + 3 0
Запознат, надявам се, не мислиш, че отрязъчето ти доказва нещо. Защо изобщо се хабиш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Незапознат 2.08.2017 22:49:48 + 2 0
Запознат, ако искаш ще ти направя едно такова "доказателство" за 792 000 долара - само кажи с коя световноизвестна група да е "договорът"

Според мен с тази сума и с по-голямо име ще звучите далеч по-достоверно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gapstar[13] 31.07.2017 18:19:20 отговори + 12 1
Из(мам)н(и)ци в нужда... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Clive Barker 31.07.2017 15:07:21 отговори + 7 1
Интересно как и миналия септември имаше хипер гига мега грандиозен концерт, и този ще има... Догодина какво ли ще се обяви, сигурно Pink Floyd и The Beatles в оригиналните им състави... Колкото до участниците в схемата, специално за Кицов нямах изграден образ на дребен мошеник, но явно се менят нещата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Знайко 31.07.2017 18:10:08 + 4 4
Мисля, че Кицов просто се е подвел в случая - обещали са му някакъв хонорар и той се е захванал да бачка с тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 31.07.2017 20:14:23 + 5 1
Знайко, жал да ти стане
И аз чувал за момичета, които се подвеждат по някакви хонорари за камериерки в чужбина и стават бели робини
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

afsas 31.07.2017 14:35:23 отговори + 5 0
Докато им се смеем колко са тъпи, те ще си направят всички планувани схеми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Dreamer 31.07.2017 13:40:58 отговори + 15 1
"... както и да изградят покритие на стадиона"
Направо се потресох от мащабите на това събитие. 10 000 билета! Както вървят продажбите, ще имат пари да покрият целия стадион. С покрив. Няколко нощни смени от доброволци-фенове, и сме готови за Олимпиада.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фреди 31.07.2017 12:29:11 отговори + 8 0
Записах се за сватба в стил "Елвис Пресли - Лас Вегас"...
https://www.facebook.com/rockinbulgaria/photos/a.184934705372321.1073741828.172440649955060/203463406852784/?type=3&theater
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Потрес! 31.07.2017 12:10:51 отговори + 11 1
Как е възможно държавата да позволява на такива измамници да си развяват коня?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Burner 31.07.2017 11:29:16 отговори + 14 0
Благодаря за интервюто! Много се забавлявях ... Сериозна организация, музиканти и цени ... ха-ха-ха ... А за продадените билети ... ха-ха-ха ... Очаквам продължение и кавъри до зори ... ха-ха-ха ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Влади Въргала 31.07.2017 11:26:11 отговори + 34 1
Абе балъчЕтата на батко!
Всичко ви е пред очите ама не виждате!

МАМИ в нужда

Това означава, че някой който е в нужда ви мами. Демек ви измамва. БалъчЕта с балъчЕта!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Yanni 31.07.2017 11:15:38 отговори + 13 1
Никакъв шанс това да се състои... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Перачката Цонка 31.07.2017 11:14:42 отговори + 24 0
Цялото това интервю е пунт и пластика. А въпросното събитие е класическа схема за пране на пари - регистрираш фондация, обявяваш събитие (което не е задължително да се състои), продаваш билети "през собствен канал", накрая регистрираш фирма-бенифициент на парите, и като мине датата на "събитието" никой не може да докаже нищо.

Надявам се случая да стигне до сметната палата, КФН, прокуратурата или който там се занимава с подобен род измами.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Реалист 31.07.2017 11:10:40 отговори + 17 0
Тези надминаха Гани! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боян Магесник 31.07.2017 11:03:47 отговори + 28 1
Е, как няма да са продадени 10 000 билета, като само аз съм закупил 1 000 бройки?! True story! Такова уникално събитие не може да се пропусне - ММА бойци, хореография, рокери с "ръмжащи" мотори, алигатори с картечници, слонове, елфи, морлоци, вакханалия! Западна рок енд рол музика изпълнена в най-добрите соц традиции! Да не говорим за благотворителната кауза - легендарната фондация "Мами в нужда", която е регистрирана преди 1 месец, няма нужда от представяне! Другари, купувайте! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фреди 31.07.2017 11:21:37 + 19 0
Само заради морлоците ще си купя билет! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Скептик 31.07.2017 10:59:03 отговори + 15 1
Разрових се малко за фондацията "Мами в нужда". На сайта им няма адрес и пълно юридическо наименование. В търговския регистър и Агенцията по вписванията не откривам такъв субект. Като телефони за контакт е дадена същата дама, която е дадена и на сайта на събетието - Антоанета Иванова.
Домейнът им - mnf.bg е регистриран на 17.05.2017, от (каква изненада!) VIP SERVICE MANAGEMENT NIGHT ANGELS LTD - ето линк https://www.whois.com/whois/mnf.bg
Написаното в сайта им като "Цели" и "Проекти" е пълна глупост - ще поемат такси за частни детски градини, честни училища и школи по изкуствата, ще изгреждат 250 сглобяеми къщи...
Подобна грандоманщина и грозни лъжи са обидни за истинските благотворителни организации, които работят десетилетия за българските деца и майки. Тези шарлатани заслужават да ги пусне човек на икономическа полиция, да се види откъде са им парите, и за какво изобщо става въпрос. Ама понеже им се разминава, затова ни правят на маймуни - и тия, и Куршумката, и прочие "бизнесмени"...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


никой 31.07.2017 11:20:04 + 5 1
Само да те поправя - фондациите са дружества с нетстопанска цел и не я търси в Търговския регистър. Не знам има ли регистър на фондациите и къде е, но не и в Търговския. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

правист 31.07.2017 11:42:23 + 2 0
Фондации и др. подобни се водят в регистър БУЛСТАТ. Там Мамите са регистрирани:

Код по БУЛСТАТ
177178269

Нефизическо лице
Фондация "Мами в нужда", "Moms in need" Foundation, държава: БЪЛГАРИЯ, правна форма: Фондация

седалище и адрес на управление: БЪЛГАРИЯ, пощенски код 1309, гр.София, р-н Красна поляна, бул. Александър Стамболийски №186

Предмет на дейност
Подпомага развитието на младите майки, които са с ограничени финансови средства за отглеждане на малките си деца до 13-годишна възраст; Оказва съдействие на образователни учреждения, както и на организации с нестопанска цел, в дейностите им, свързани с целта на фондацията.

основна - Дейност на други организации с нестопанска цел, некласифицирани другаде

Източници на финансиране
дарения и спонсорство, вкл. субсидии от държавния бюджет-70%
собствена стопанска дейност-30%

Форма на собственост
частна-100%

Форма на счетоводно записване
двустранно счетоводство

Срок на съществуване
не е ограничено със срок или с прекратително условие

Състояние
развиващ дейност

Управление
ИВАННА ПЕТКОВА ГОЧЕВА - Управител
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Скептик 31.07.2017 11:49:32 + 2 0
Благодаря за забележката. Фондациите подлежат на регистрация в регистър БУЛСТАТ към Агенция по вписванията, но са в друг регистър.
Открих ги: http://reports.bulstat.bg:8081/bulstat-ireports/frameset?__report=http%3A%2F%2Freports.bulstat.bg%3A8081%2Fbulstat-ireports%2Fv_rpt1.rptdesign&__format=html&uic=177178269&__overwrite=true&__locale=bg&__svg=true&__designer=false
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 31.07.2017 10:19:29 отговори + 23 0
Вие май си храните душите да се ебавате с такива измамници, като ги интервюирате. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 31.07.2017 09:47:37 отговори + 8 1
" С дечица, понеже ние се връзваме и с децата от "RockSchool". Поне имаме такива намерения, не е финализирано, но обяснявам по каква линия се водят преговорите."

Според мен те това интервю си мислят, че са го дали за дечицата от RockSchool. Макар, че не знам дали и деца ще им се вържат
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 31.07.2017 09:21:36 отговори + 26 1
Стинг, за когото билетите струват от 70 до 140 лева и се продават от два месеца, при това със сравнително добра рекламна кампания по медиите, плакати по улиците и т.н., все още няма продадени 10 000 билета. Да, ще разпродаде залата, това е повече от сигурно, но към момента няма продадени 10 000 билета. Говоря за СТИНГ.

За тюрлю гювеч, с една камара групи, които могат да се видят ежедневно под път и над път, при това БЕЗПЛАТНО, има продадени 10 000 билета, на цени от 75 до 150 лева (промоционалните не ги обсъждам, те са само 2 000, а и вече уж са продадени), при това без абсолютно никаква реклама, освен една хипер жалка пресконференция.

Дали?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Скептик 31.07.2017 08:56:30 отговори + 28 0
Това за 10 000 броя продадени билети е толкова нелепо и смехотворно, че дори не мога да си представя кой би се хванал на тая въдица. Тези хора знаят ли изобщо колко са 10 000 билета?!?
Дори само това им изхвърляне ме кара да съм скептичен към всичко останало.
Маркирали са като "изчерпани" билети от 120 и 75 лв... Доооооооооообре.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".